Neler Yeni

S20fe şarjı %5 den sonra 1.5 dakika içerisinde kapanıyor

memre565

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Emre Yağtu
6 gün önce vatan bilgisayardan samsung galaxy s20fe 128gb snapdragon modelini satın almıştım.Dün akşam telefonun şarj makinesi yanımda olmadığı için şarja takamadım ve şarjını %5 e kadar dusurmek zorunda kaldim ardından şarjımin %5 den sonra anormal bir şekilde düştüğünü fark ettim yaklasık 1.5 dakikada %5 den %0a düstu bu olmasi gereken birsey midir sorun teşkil eden bir durum var midir yardımcı olursaniz sevinirim.

forbidden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
M.ç
J7 prime, a51, note 8, a80 art arda kullandım. Dediğin sorun hepsinde vardı. 40'tan sonra şarj çok daha hızlı tükeniyor. 40'a kadar bir problem yok.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Enes
o durum her android telefonda tablette var benimde tabletim yüzde 15 ten sonra hızla yüzde 5 oluyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,222
İsim
uwu
Bnde Samsung m12 128gb var %1sarjla 15dk sosyal medya izlediğim oluyo (1yıllık)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bnde Samsung m12 128gb var %1sarjla 15dk sosyal medya izlediğim oluyo (1yıllık)
M lerin bataryası büyük zaten hocam
6 gün önce vatan bilgisayardan samsung galaxy s20fe 128gb snapdragon modelini satın almıştım.Dün akşam telefonun şarj makinesi yanımda olmadığı için şarja takamadım ve şarjını %5 e kadar dusurmek zorunda kaldim ardından şarjımin %5 den sonra anormal bir şekilde düştüğünü fark ettim yaklasık 1.5 dakikada %5 den %0a düstu bu olmasi gereken birsey midir sorun teşkil eden bir durum var midir yardımcı olursaniz sevinirim.
Çok normal değil gibi ama batarya sen kullandıkça oturuyor genelde

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Yeni telefon heyecanınızı baltalamak istemezdim ancak S20FE çok kötü bir tercih olmuş. İmkanınız varsa bunu da bahane göstererek iade etmenizi tavsiye ederim. S10 ve sonrasında çıkan S ailesi ürünlerde Dynamic AMOLED ekran ile AMOLED yanığı dediğimiz klavye vb. görüntülerin ekranda silüet halinde kalma sorunu çözüldü ancak S20FE modelinde eski tip Super AMOLED kullanılıyor ve yine AMOLED yanığı hakkında bir sürü şikayet bulunuyor. Şikayetvar'da değişim yapıldığı söylense de kullanıcılar değişimden 6 ay sonra tekrar bozuldu tekrar değişim yapıldı 6 ayda bir cihaz mı değiştireceğim şeklinde şikayette bulunuyorlar. Ama iade süreci ile uğraşmak istemezseniz karanlık modda ve olabildiğince siyah klavye vs. kullanarak yanık ihtimalini en aza indirmeyi deneyebilirsiniz.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
% azaldıkça çobuk biter. Örn %100 den %90 a gelmesi ve %10 dan %0 a gelmesi

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Normal kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Karta
normal o

Top Bottom