Snapdragonlu versiyonu Türkiye'de var mı ?s21 fe snapdragon daha iyi hocam batarya sorunu muhtemelen sabit 120 hz kullandıkları içindir oyun oynamadığınız zaman 60 hz alırsanız güç tüketimi azalır sorun olmaz
s21 fe snapdragon Türkiyede satılmıyor exynos vars21 fe snapdragon daha iyi hocam batarya sorunu muhtemelen sabit 120 hz kullandıkları içindir oyun oynamadığınız zaman 60 hz alırsanız güç tüketimi azalır sorun olmaz
exynos olanı var snapdragon satılmıyorSnapdragonlu versiyonu Türkiye'de var mı ?
Neden peki açıklayabilir misiniz ?Şahsen S21'i tercih ederim.
Fiyatları aynı neredeyse.Neden peki açıklayabilir misiniz ?
Anladım teşekkür ederim.Fiyatları aynı neredeyse.
S21'in kamerası daha iyi ve düz S21 serisi.
S21 FE'den tek eksiği ekran büyüklüğü olabilir ancak buna göz yummalıyız. Arada sadece 0.2'' ekran boyut farkı var. 0.4'ten fazla olsaydı o zaman belki S21 FE tercih edilebilirdi.
Batarya performansı olarak s21 fe yi sorunlu diyorlar. 60 hz de 6 saat falan anca alanlar var. Fakat düzelmiş midir bilmiyorum. Kullanan varsa yazabilir mi ?Kameradan vazgeçip, daha iyi batarya ve biraz daha büyük ekran için S21FE alırdım.
Tamamen bilmeden yorum yapiyorsun.Hic S21 fe batarya konusunda çöp bir telefon.Daha büyük batarya daha uzun ekran süresi demek değildir.İnsanları yanlış yönlendirmeKameradan vazgeçip, daha iyi batarya ve biraz daha büyük ekran için S21FE alırdım.