S21 FE Snapdragon 128 15.699 TL

Bu para verilmez geçen sene 10kdan satılıyodu bu telefon
Mantık saf dışı.
Geçen sene neler neler daha ucuzdu, geçen ay bile.
Şöyle söyleyeyim ne yaptığına göre değişiyor. Ben mesela bir gün sadece sosyal medya ve arama yapmak için kullanıyorum o zaman sabahtan akşama kadar götürüyor. Ama oyun oynarsam 5 saat kullanımdan sonra %20 şarj falan kalıyor. Çok oyun telefonu olduğunu söyleyemem bu yüzden. Kamerası ve performansı için tercih edilecekse idealdir.
Oyunla o kadar gidiyorsa gayet iyi, genelde günlük kullanımda 5.5-6 saat gittiğini gösteriyor kullanıcıları. Bu performansı yeterli böyle bir model için.

Mantık saf dışı.
Geçen sene neler neler daha ucuzdu, geçen ay bile.

Oyunla o kadar gidiyorsa gayet iyi, genelde günlük kullanımda 5.5-6 saat gittiğini gösteriyor kullanıcıları. Bu performansı yeterli böyle bir model için.
Geçen yıldan (2023 sonları) beri S23 FE neredeyse hiç zam yememişken bunun 6k birden zam yemesi çok saçma bu bile yeterli alınmaması için zaten güncelleme desteği de bitti bitecek güçlü bir telefon kardeşim kullanıyor kendisi amazon.com.tr satıcısından 10 bine aldı ama miladı doldu diye düşünüyorum

Geçen yıldan (2023 sonları) beri S23 FE neredeyse hiç zam yememişken bunun 6k birden zam yemesi çok saçma bu bile yeterli alınmaması için zaten güncelleme desteği de bitti bitecek güçlü bir telefon kardeşim kullanıyor kendisi amazon.com.tr satıcısından 10 bine aldı ama miladı doldu diye düşünüyorum
S23 FE'nin zam yememe durumu satıcılardan dolayı, resmi satıcılar satmıyor artık ve elinde kalanlar da bir şekilde çıkartmaya çalışıyordur, üstelik telefonun durumu da nedir ne değildir önemli. Tek ürün üzerinden piyasa analizi de doğru değil. Geçen sene 10k fiyata satılan model daha çok S20 FE'ydi, belki anlık fırsat olarak S21 FE satılmıştır. Güncelleme konusu da Android olduğundan sorun oluşturmaz, güncelleme isteyen için kusur denebilir ancak cihaz özelinde sorun değil. Snapdragon 888 gücünü bu fiyata verebilen telefon da yok, bununla beraber kamera/video kabiliyeti bu denli olan da. FE de olsa S serisi olduğunu da unutmamak gerek.
Snapdragon 888 ne kadar doğrudur, S21 FE'de gücünü ne kadar çok ve ne kadar doğru verebilir konusu da var ancak SoC'un kendi içinde gücü olduğu bir gerçek.

A55 önce 4K 60FPS video çeksin, Güncellik haricinde elle tutulur pek yanı yok S21FE karşısında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa bütçeyi zorlayıp 128'lik S24FE alınmalı. 22-23 bandına illa düşüyor. bir telefonu alıp 3-5 sene kullanacağımızı da hesaba katarsak bütçeyi zorlamak mantıklı gibi.
Güncellik yeterli, A55 750K S21 FE 850K antutu çekiyor zaten. Güç farkı da çok yok. A55 varken S21 FE almak saçmalık 2025 yılında.

Telefonu geçen ay fibabankanın alışgidiş uygulamasından 12 ay peşin fiyatına alışveriş kredisiyle aldım. Şarjı normal oyunsuz bir kullanımda 5 saat civarında gidiyor eğer güç tasarrufuna alırsanız ekran 60hz'e iniyor ve 8+ kullanabiliyorsunuz.. Aynı uygulamadan 17.5 bin civarına a55'te bulabilirsiniz.

Güncellik yeterli, A55 750K S21 FE 850K antutu çekiyor zaten. Güç farkı da çok yok. A55 varken S21 FE almak saçmalık 2025 yılında.
işlemci dışında bağlantı noktası versiyon farkı, çok bariz bir kamera farkı, ekran ppi değeri, kablosuz şarj ve kablosuz ters şarj desteği, S serisine özel gelen samsung kulaklıklarda 24 bit CODEC ses desteği gibi gözden kaçırdığınız sayısız yer var ve bunların karşısında A55'in tek artısı güncel olması. Yine de tercih meselesi ancak şu iki cihazın arasında kalsam kesinlikle S21FE alırdım aldırırdım.

Android 12
İşlemcinin pil tüketim çok yüksek
Küçük ekran

işlemci dışında bağlantı noktası versiyon farkı, çok bariz bir kamera farkı, ekran ppi değeri, kablosuz şarj ve kablosuz ters şarj desteği, S serisine özel gelen samsung kulaklıklarda 24 bit CODEC ses desteği gibi gözden kaçırdığınız sayısız yer var ve bunların karşısında A55'in tek artısı güncel olması. Yine de tercih meselesi ancak şu iki cihazın arasında kalsam kesinlikle S21FE alırdım aldırırdım.
Çok bariz bir kamera farkı falan yok, lütfen S serisi diye ezber ezber konuşmayın. S21 FE'nin günümüzde kamerası iyi falan değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,801
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri