Samsung alacaksanız oldukça mantıklı.Exynos samsung'dan uzak durun.Ama snapdragon samsung alınır.S21FE Snapdragon modeli Türkiye'ye gelir mi ? Snapdragon için yurtdışından almak ne kadar mantıklı?
Diyen var deneyen var kafalar karışık yaS21 de exynos başarılı diyorlardı.
Snapdragon işlemcilerin IMEI kaydını her babayiğit yapamaz ve işlem gerektiriyor diye biliyorum. Bunu göz önünde bulundur. Ben telefonuma dokundurmam diyorsan 2732 TL'cik kayıt parası vereceksin.
exynos 2100 kotu degil ki
Valla tam s21 fe niyetlenmiştim exynos görünce bi soğuma geldi bilemiyorum ya bana nedense pek güven vermiyorS21+ Exynos kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Telefonu yüksek performans modunda kullanıyorum ve herhangi bir ısınma problemine rastlamadım. Sadece 1 kere görüntülü görüşme yaparken instagram da video izlediğim için (2 iş aynı anda) telefon ısınmıştı bu kadar.
Siz neden öyle dediniz hocamSamsung alacaksanız oldukça mantıklı.Exynos samsung'dan uzak durun.Ama snapdragon samsung alınır.
exynos 2100 ve 2200 gayet iyiValla tam s21 fe niyetlenmiştim exynos görünce bi soğuma geldi bilemiyorum ya bana nedense pek güven vermiyor
Siz neden öyle dediniz hocam