Neler Yeni

S22 oyun oynayınca şarj 3,50 saat gidiyor

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Benim ev çok küçük de villa bile gönderirler kanka, müşteri memnuniyeti fln.

Kanka sen iyi misin, cihazı alırken yazmış adam oraya 3700 Mah diye, ayrıca 100 tane ekran süresi testi var. Kendi ihtiyaclarina uygun telefon alsaydın.
Satayım ozaman ne yapayım 😔

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

KlausM

80+ Silver
Oyun 5,30 saat diyor video 7 saat diyor uyuşmuyor
ama şöyle bir şeyde var hangi oyun olduğu da önemli yani her oyun aynı tüketimde güç kullanmıyor günümüzde en bilindik olan pubg oyunu felaket şarj yiyor onun testlerine bakalirsin veya en çok neyi oynuyorsan onun testlerine bakabilirsin eğer gerçekten telefonun bataryasını test ediceksen tek bir oyun üzerinde denemen lazım ve bu testi başka birnin de denemesi lazım onuda youtubeden bulacaksın artık, ektra olarak arka planda çalışan uygulamalarda telefonunu yoruyor olabilir telefonun hafızasının doluluğuna da bağlı biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Satayım ozaman ne yapayım 😔
s23 3900mah ve işlemcisi daha az güç tüketiyor bu yüzden şarjı çok daha iyi gider ona geçebilirsin. s24 ler şarjı az gidiyor batarya büyümesine rağmen exynos dan dolayı.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
İade edemez misin? Bu sorunu gördüğün an iade etmen lazımdı. Edemiyorsan ve idare edebilecek durumda değilsen sat yani yapacak bı şey yok.
Bana bu değişim cihazı olarak geldi s20 fe almıştım kapağı açık geldi ellerinde olmadığı için s22 gönderildi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
ama şöyle bir şeyde var hangi oyun olduğu da önemli yani her oyun aynı tüketimde güç kullanmıyor günümüzde en bilindik olan PUBG oyunu felaket şarj yiyor onun testlerine bakalirsin veya en çok neyi oynuyorsan onun testlerine bakabilirsin eğer gerçekten telefonun bataryasını test ediceksen tek bir oyun üzerinde denemen lazım ve bu testi başka birnin de denemesi lazım onuda youtubeden bulacaksın artık, ektra olarak arka planda çalışan uygulamalarda telefonunu yoruyor olabilir telefonun hafızasının doluluğuna da bağlı biraz
2 d oyunlar oynuyorum basit telelfnun 70 gb dolu gözüküyor arka plan uygulamaları kapalı 128 gb tel normali

kırmızışarapp

80+ Silver
Bence gayet iyi süre. Kullanımına göre değişir ekran süresi.

AMD_islemci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mustafa Said Çerçi
Sen mi istedin S22 yı?
Şimdi aradılar elimizde s20 fe yok dediler onun için s22 modeli pembe renk göndereceğiniz dediler bende farklı renk yokmu dedim onlarda sadece bunun kaldığını söyledi öyle işte pembe de iPhone gold rengine benziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir daha gönder S24 gelsin hocam :D
Öyle yapayım bari d

s23 3900mah ve işlemcisi daha az güç tüketiyor bu yüzden şarjı çok daha iyi gider ona geçebilirsin. s24 ler şarjı az gidiyor batarya büyümesine rağmen exynos dan dolayı.
Servise gondereyim bari belki üst model ile değişim olur olmazsada telefon gezmiş olur bişey Kayibim olmaz telefonu sıfırlamaktan başka sorun yok derlerse geri gonderirler

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Şimdi aradılar elimizde s20 fe yok dediler onun için s22 modeli pembe renk göndereceğiniz dediler bende farklı renk yokmu dedim onlarda sadece bunun kaldığını söyledi öyle işte pembe de iPhone gold rengine benziyor

Öyle yapayım bari d

Servise gondereyim bari belki üst model ile değişim olur olmazsada telefon gezmiş olur bişey Kayibim olmaz telefonu sıfırlamaktan başka sorun yok derlerse geri gonderirler
Yani sen almadiysan belki Samsung A yazarsan durumu yine gonderebilirler. Ama elimizde yok yazmışlar yani.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Normal.

Top Bottom