şahin doğan
80+ Platinum
Güncelleme yeniliklerinde buna dair bir bilgi bulamadım. Kaynak var mı?S23
Bu Nisan ayı güncellemesiyle geçti
Güncelleme yeniliklerinde buna dair bir bilgi bulamadım. Kaynak var mı?S23
Bu Nisan ayı güncellemesiyle geçti
Nisan ayı güncellemesiGüncelleme yeniliklerinde buna dair bir bilgi bulamadım. Kaynak var mı?
Ekran süresi ne kadar hocam bide 120 hz demi kullanıyorsunuzVar bizzat çıktığı ilk günden beri kullanıyorum 14 Pro rakibi telefon 12 kıyaslamaz bile. Ki 14 ten bile iyi şahsımca
120 hz kullanmayacaksan almanın hiçbir mantığı yok hocam en sevdiğim özellik o şahsen. Sürede kişiden kişiye değişiyor. Ben genellikle mobil verinde kullanıyorum insta gram ağırlıklı. Rahat Bi 5-6 saat ekran süresi veriyor. Beklemede de 20 saat filan oluyor genelde. Günde yaklaşık Bi kere şarj ediyorum yani. 8-9 saati görende var.Ekran süresi ne kadar hocam bide 120 hz demi kullanıyorsunuz
Teşekkür ederim 120 hz konusunda çok haklısın hocam120 hz kullanmayacaksan almanın hiçbir mantığı yok hocam en sevdiğim özellik o şahsen. Sürede kişiden kişiye değişiyor. Ben genellikle mobil verinde kullanıyorum insta gram ağırlıklı. Rahat Bi 5-6 saat ekran süresi veriyor. Beklemede de 20 saat filan oluyor genelde. Günde yaklaşık Bi kere şarj ediyorum yani. 8-9 saati görende var.