İphone alırdım benBu 3 telefon arasında kaldım. Fiyatları birbirlerine yakın hangisini almam daha mantıklı olur.
A14 8 gen 2 ile kapışamaz 8 gen 2 ile pil de iyileşti düşünmeden s23 alırdım bens23 tabii ki de direkt
Hocam S23 ü şu sıralar çoğu telefona tercih ediyorlar abartıldığı kadar varmıs23 tabii ki de direkt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A14 8 gen 2 ile kapışamaz 8 gen 2 ile pil de iyileşti düşünmeden s23 alırdım ben
Evet.Hocam S23 ü şu sıralar çoğu telefona tercih ediyorlar abartıldığı kadar varmı
Peki herhangi bir kronik sorun varmı batarya kamera vbEvet.
S22 de olan tüm sorunlar (batarya vb.) S23'de düzeltildi.Peki herhangi bir kronik sorun varmı batarya kamera vb
ŞaşırtıcıS22 de olan tüm sorunlar (batarya vb.) S23'de düzeltildi.
Çok garipsedim aslindas23 direkt, 14'ün rakibi.
Kamerada ufak bir kronik sorun var.Peki herhangi bir kronik sorun varmı batarya kamera vb
Bu Nisan ayı güncellemesiyle geçtiFotoğrafın işaretli alanlarında netlik yok. Bazı cihazlarda var bazı cihazlarda yokmuş. Denk gelirse artık.
Var bizzat çıktığı ilk günden beri kullanıyorum 14 Pro rakibi telefon 12 kıyaslamaz bile. Ki 14 ten bile iyi şahsımcaHocam S23 ü şu sıralar çoğu telefona tercih ediyorlar abartıldığı kadar varmı