S22 sizce alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
Şu anda Mediamarkt'ta 14799 tl ve telefon değiştirme kampanyası ile 3700 TL yaklaşık indirim uygulanacak. Beni yaklaşık 5 yıl götürebilecek, kamerası, pil performansı ve işlemcisi iyi bir amiral gemisi arıyorum. Pil ömrü konusunda arada kaldım. Sizce S22 güzel bir seçenek mi yoksa aynı fiyat bandında başka seçenekler var mı?

Şu anda Mediamarkt'ta 14799 TL ve telefon değiştirme kampanyası ile 3700 TL yaklaşık indirim uygulanacak. Beni yaklaşık 5 yıl götürebilecek, kamerası, pil performansı ve işlemcisi iyi bir amiral gemisi arıyorum. Pil ömrü konusunda arada kaldım. Sizce S22 güzel bir seçenek mi yoksa aynı fiyat bandında başka seçenekler var mı?
Pil performansına bir şey diyemem ama o fiyat bandında aradığın özellikleri dolu dolu karşılayan marka Apple.
Pişman olmazsın.

Pil performansına bir şey diyemem ama o fiyat bandında aradığın özellikleri dolu dolu karşılayan marka Apple.
Pişman olmazsın.
6 yıldır iPhone 6S Plus kullanıyorum. Fakat Şu anda iPhone 11 alırsam güncel bir telefon almış olmayacağım ve güncel bir cihaz olmasını istiyorum.

S22 nin pil performansi yeterli değil ve uzun süre kullanmayı düşünüyorsaniz o fiyata iphone 12 daha mantıklı olabilir

batarya performansi disinda s22 tas gibi cihazdir dynamic amoled 2x 120hz ekran ve snap8 gen1 var kayyyyış gibi

Geri