Yani düz s23 yerine biraz daha koyup s22 ultra almak daha mantıklı değil mi?Bu cihazlar yerine düz S23 bakmak daha mantıklı olabilir.
Neden peki hocam ?S23 düz derim.
Açıkçası öyle düşünüyorum o yüzden s22 ultra 512 GB beni cezbetti uzermi peki batarya açısından?Bir iki sene sonra yükseltirim gibi bir düşüncen yoksa, ben aldığım telefonu gidesiye kadar kullanırım diyorsan bence S22 Ultra.
Yani ne beklediğinize bağlı biraz da. 5000mah bataryanın kolay kolay üzeceğini zannetmiyorum.Yani düz s23 yerine biraz daha koyup s22 ultra almak daha mantıklı değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden peki hocam ?
Açıkçası öyle düşünüyorum o yüzden s22 ultra 512 GB beni cezbetti uzermi peki batarya açısından?
Ama hocam 2 k ekran varYani ne beklediğinize bağlı biraz da. 5000mah bataryanın kolay kolay üzeceğini zannetmiyorum.
Şahsi fikrim 13S22 ultra ve iPhone 13 arasında kaldım ama gönlüm s22 ultra dan yana arasında hangisini sevmem daha mantıklı olur kamera ve batarya önemlidir s22 ultranin batarya konusunda fazla bilgim yok bu yüzden arada kaldım
Hocam güncellik, gen2 snapdragon.Yani düz s23 yerine biraz daha koyup s22 ultra almak daha mantıklı değil mi?
Neden peki hocam ?
Açıkçası öyle düşünüyorum o yüzden s22 ultra 512 GB beni cezbetti uzermi peki batarya açısından?