S23 Ultra almak her yönden ileriye dönükte baksak daha iyi ama aralarındaki fiyat önemli işte birisi 28 bin iken diğeri 60 bin civarı.Arkadaşlar en az 4 sene kullanacağım oyunda oynarım, müzikte dinlerim, sosyal medyada dolaşırım. Kamerasıda önemli fiyat farkı var ama hangisi daha uzun ömürlü olur?
Yok hocam s23 ultra için borca gireceğim için dedim.Acaba Başlık yanlış yazılmış olabilir mi???
Yd ürün düşünmüyorum.S23 ultra daha iyi tabii ki
Yd almak dahada mantıklı s23 256gb 28k ya bulunurken
Yd s23 ultrayi 30kya alirsin
Bende onun için sordum hocam.S23 Ultra almak her yönden ileriye dönükte baksak daha iyi ama aralarındaki fiyat önemli işte birisi 28 bin iken diğeri 60 bin civarı.
Yd düşünmüyorum.s23u yd
Takip edip s23 ultra alıcam galiba hocam bütçeyi zorlayacağım.Bütçe dahilinde ise elbette tartışmasız 23U. Garanti benim için problem değil diyorsanız server kayıtlı yurtdışı cihazı 30k'ya mâl edersiniz, garanti olmazsa olmazım diyorsanız yurtiçi olanlarda sık sık ekstra aksesuar kampanyası oluyor. Saat veya buds2 pro'yu bedavaya getirirsiniz, takibe alın derim.
Her ikisine de sahibim, takıldığınız bir nokta olursa özel mesaj atabilirsiniz.
Ultra bana kaba geliyor baya ama tabii ki ultra daha iyiArkadaşlar en az 4 sene kullanacağım oyunda oynarım, müzikte dinlerim, sosyal medyada dolaşırım. Kamerasıda önemli fiyat farkı var ama hangisi daha uzun ömürlü olur?
Boyut tercihine bağlı. Ben istesem Ultra da alırdım bütçem vardı ama S23 tercih ettim çünkü boyutu bana daha uygun geliyor ve ciddi bir eksiği yok. Büyük ekran seven, kalem kullanan biri ise Ultra almalı, sırf ucuz diye büyük ekran seven biri düz model alırsa üzebilir.Arkadaşlar en az 4 sene kullanacağım oyunda oynarım, müzikte dinlerim, sosyal medyada dolaşırım. Kamerasıda önemli fiyat farkı var ama hangisi daha uzun ömürlü olur?
Hocam şuan s8 plus 64gb kullanıyorum yetiyor 128 yetmez mi?Boyut tercihine bağlı. Ben istesem Ultra da alırdım bütçem vardı ama S23 tercih ettim çünkü boyutu bana daha uygun geliyor ve ciddi bir eksiği yok. Büyük ekran seven, kalem kullanan biri ise Ultra almalı, sırf ucuz diye büyük ekran seven biri düz model alırsa üzebilir.
Not: S23 alıyorsan 256GB al bu arada.
Depolama yeter mi sana kalmış ama 256GB modelin depolama hızı 128GB olanın iki katı, performansa etkisi oluyor.Hocam şuan s8 plus 64gb kullanıyorum yetiyor 128 yetmez mi?