evet evet arada bi çıkıp iniyor akakçeden fiyat geçmişine bakmıştımBen 2 hafta falan önce 27.5 a aldım. 27 ye de vardı kasım indirimlerinde. Kuzene 5 ay önce 28.5 a aldık tabi bunlar bilindik satıcılar.
Arada çok fazla fiyat farkı olmasa düşünebilirdim ama boyut takıntısı olanlar dediğin gibi plus modelini almalı, bu model gerçekten elime aldığımda baya küçük hissettim boyu 7cmmişBunun ekranı çok ufak kalıyor.İmkan varsa üst modellerine yönelin.
Genel olarak tl değer kaybettikçe herşeyin fiyatı yükselmiyor mu hocam yoksa iphone'a özel bi fiyatlandırma sistemi mi var? hiç bilmiyorum, benimde gönlüm iphone isterdi ama aynı fiyata daha performanslı bi telefon almak daha cazip geldiBen olsam android almam. Hep değer kaybediyor. İphone alırım kötüde olsa altın gibi değer kazanıyor . Bu durum yüzünden ios dan sasmam
Bak yasım 30 her telefon almaya her gittiğimde mağaza çalışanı bana android daha iyi kamera su özellik iyi vs vs dedi sattı örnek 2015 di sanırım sony xperia z3 aldım suan çöp o gün aynı para olan iphone6 para ediyor hala. Bilemiyorum nedendir, bu durumun arz talep dengesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hem bu durumdan hemde bir kere iphone kullanan ara yüze alısan birdaha andoid kullanamaz diye düşünüyorum. Teşekkürler.Genel olarak TL değer kaybettikçe herşeyin fiyatı yükselmiyor mu hocam yoksa iphone'a özel bi fiyatlandırma sistemi mi var? hiç bilmiyorum, benimde gönlüm iphone isterdi ama aynı fiyata daha performanslı bi telefon almak daha cazip geldi