S23 Alınır mı? 28.500TL

Bugün mall of istanbul'a gittim vatanda ve teknosada bu telefon 34.000tl civarındaydı almadım, şuan vatanın kendi sitesinde 28.500tl sizce almalı mıyım yoksa yılbaşı indirimlerini beklemeliyim?

Alıntıyı görüntüle
En az 3 yıl cihaz değiştirmem kullanırım dersen alınır derim

Bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı telefon diyebilirim.

Şu cihazın şu fiyatta olması büyük nimet.

Yurtdışında 699 dolar bu. TR fiyatının 35-38K altı olmasını Samsung dışı bir marka olmasa beklememek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan değil, indirim bitmis sanırım
Emin misin?

Kaçak Xiaomi 14 Pro iyi gider bu fiyata.

Ben olsam android almam. Hep değer kaybediyor. İphone alırım kötüde olsa altın gibi değer kazanıyor . Bu durum yüzünden ios dan sasmam :)
Aga sizden ticari kafa çıkmaz ha valla iphone alan olaya tl ile bakıp seviniyor sana kötü bir haberim var iphone alan daha çok zarar ediyor kısa bir örnek verelim iphone 13 pro max türkiye fiyatı 2300 2400 dolardı şuan temiz 2 inci elleri 45 ile 50 bin arası yani 1700 dolar 700 doların yok oldu ortalıktan nasıl kâr bu ?

Hocam 6 ay önce aldım.Ve inan sosyal medyada 0 kayıp oluyor.Üstüne arkadaşlarımda iphone'un tüm modellerinden var ve bir ortamda dışarıda falan arkadaşlar hep benim telefonla fotoğraf çekinmek istiyor.Rakibi zaten İphone 14 serisinin tamamı.Şarj sorunu falan yok 8 saat ekran süresini gördüğüm oldu ama ortalaması 5-6 saat.Bu telefonu kullandıktan sonra elime bir iphone alayım çok hafif kalıyor yanında bu hafiflik ağırlık anlamında değil genel olarak.Ve hangi iphone modeli olursa olsun kasıyor hissi veriyor 14 pro max bile olsa.

4 aydır kullanıyorum çok iyi cihaz kesinlikle alınır. 256gb versiyon ufs 4.0 olduğu için öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,475
Üyeler
185,269
Son üye
KasliTavuk
Geri