Neler Yeni

S23 Alınır mı? 28.500TL

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
Hocam 6 ay önce aldım.Ve inan sosyal medyada 0 kayıp oluyor.Üstüne arkadaşlarımda iphone'un tüm modellerinden var ve bir ortamda dışarıda falan arkadaşlar hep benim telefonla fotoğraf çekinmek istiyor.Rakibi zaten İphone 14 serisinin tamamı.Şarj sorunu falan yok 8 saat ekran süresini gördüğüm oldu ama ortalaması 5-6 saat.Bu telefonu kullandıktan sonra elime bir iphone alayım çok hafif kalıyor yanında bu hafiflik ağırlık anlamında değil genel olarak.Ve hangi iphone modeli olursa olsun kasıyor hissi veriyor 14 pro max bile olsa.
Teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için, kasma hissiyatı hz ile alakalı olabilir şuan monitörüm 180hz belki 120hz ekran banada kasıyor olarak gelebilir emin değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 aydır kullanıyorum çok iyi cihaz kesinlikle alınır. 256gb versiyon ufs 4.0 olduğu için öneririm.
256gb aldım 28.500tlye geldi :D yarın elimde olurmuş sabırsızlıkla bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için, kasma hissiyatı hz ile alakalı olabilir şuan monitörüm 180hz belki 120hz ekran banada kasıyor olarak gelebilir emin değilim.

256gb aldım 28.500tlye geldi :D yarın elimde olurmuş sabırsızlıkla bekliyorum
hayırlı olsun. bu arada telefon ekranları küçük olduğu için 120hz çok akıcı geliyor hiçbir şekilde kasıyor hissine kapılmazsınız. ben 1 yıl 240hz motör kullandım ama telefon ekranı bir farklı birde 1750nit amoled ekran ve akıcı arayüzle birleşince mükemmel.

PffPanda

80+ Bronze
Kazık fiyata almışsınız üzüldüm açıkçası . Hem android alıp hata etmişsiniz hemde şuna şöyle bir parayı vermişsiniz . 26k olan aynı cihaz daha demin indirimdeydi çok çabuk bitti

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Aga sizden ticari kafa çıkmaz ha valla iphone alan olaya TL ile bakıp seviniyor sana kötü bir haberim var iphone alan daha çok zarar ediyor kısa bir örnek verelim iphone 13 pro max türkiye fiyatı 2300 2400 dolardı şuan temiz 2 inci elleri 45 ile 50 bin arası yani 1700 dolar 700 doların yok oldu ortalıktan nasıl kâr bu ?
Hocam öncelikle umarım ticari kafa senden çıkarda buralarda boş yapmaya devam etmezsin. Konuya gelecek olursak aldığım android çöp oldu. İphone ise 700 dolar kaybetti, fakat hala bir değeri var. Bunu anlatmak istedim ama sen anlamamak için neden bu kadar çaba sarfetmissin onuda anlamadım. Kendini geliştir. Senin tek ciddiye alışımdı , tekrar cevap vermeyeceğim.

PffPanda

80+ Bronze
Hocam öncelikle umarım ticari kafa senden çıkarda buralarda boş yapmaya devam etmezsin. Konuya gelecek olursak aldığım android çöp oldu. İphone ise 700 dolar kaybetti, fakat hala bir değeri var. Bunu anlatmak istedim ama sen anlamamak için neden bu kadar çaba sarfetmissin onuda anlamadım. Kendini geliştir. Senin tek ciddiye alışımdı , tekrar cevap vermeyeceğim.
Bunu kaçak android telefonunuz ile mi yazıyorsunuz ? Çimene dokunuyor musunuz peki ? Günde pardon yılda kaç dakika kitap okuyorsunuz ? Kaç dakika hava soluyorsunuz ? Ticari zekan olmadıkça böyle asgari ücretle çalışıp 10 ayda anca 1 telefon alabilmeye devamke demi ?

şahin doğan

80+ Platinum
Aga sizden ticari kafa çıkmaz ha valla iphone alan olaya TL ile bakıp seviniyor sana kötü bir haberim var iphone alan daha çok zarar ediyor kısa bir örnek verelim iphone 13 pro max türkiye fiyatı 2300 2400 dolardı şuan temiz 2 inci elleri 45 ile 50 bin arası yani 1700 dolar 700 doların yok oldu ortalıktan nasıl kâr bu ?
S21 Ultra ilk çıktığında 2100 dolardı, şu an 2. eli 600-750 dolar. S22 Ultra ilk çıktığında 1900 dolardı, şu an 2. eli 1000 dolar. 13 Pro Max ilk çıktığında 2000 dolardı, şu an 1700 dolar. Anladın mı kârı?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Kazık fiyata almışsınız üzüldüm açıkçası . Hem android alıp hata etmişsiniz hemde şuna şöyle bir parayı vermişsiniz . 26k olan aynı cihaz daha demin indirimdeydi çok çabuk bitti
Gayet iyi fiyata almış gidipte bir değeri o kadar etmeyen ve eş değeri olmayan bir İphone'a para vermektense daha iyisini çok iyi bir fiyata aldı.

Telefonla kar kovalamak nedir? Gülünesi 😃

şahin doğan

80+ Platinum

PffPanda

80+ Bronze
Gayet iyi fiyata almış gidipte bir değeri o kadar etmeyen ve eş değeri olmayan bir İphone'a para vermektense daha iyisini çok iyi bir fiyata aldı.

Telefonla kar kovalamak nedir? Gülünesi 😃
Aynen kral demi 2 güncelleme alınca halay çekecek işlemci ama olsun . Çöp falan alalım direk kar kovalamak nedir diye . Haklısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bununla FE nin ne farkı var 9-10 k oynuyor arada
işemci daha güçsüz ekran daha büyük ama daha kötü. ekran gövde oranı daha düşük. kamera daha kötü yani alt seri gibi düşünebilirsiniz. ben galaxy a74 yerine çıktığını düşünüyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Aynen kral demi 2 güncelleme alınca halay çekecek işlemci ama olsun . Çöp falan alalım direk kar kovalamak nedir diye . Haklısınız
Burda gidipte iphone savunmanıza gerek yok kardeşim.Gidipte giriş seviye telefon almıyor adam.Ve sana şunu söyleyebilirim s21 serisi bile hala akıcı bir deneyim sunuyor.Millet sadece marka diye iphone'u yüceltiyor,teknik özellikler falan fasa fiso.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom