Neler Yeni

S23 Alınır mı? 28.500TL

PffPanda

80+ Bronze
Burda gidipte iphone savunmanıza gerek yok kardeşim.Gidipte giriş seviye telefon almıyor adam.Ve sana şunu söyleyebilirim s21 serisi bile hala akıcı bir deneyim sunuyor.Millet sadece marka diye iphone'u yüceltiyor,teknik özellikler falan fasa fiso.
iphone savunmak ? cidden gülünesi durum . kötü paraya almışsın demek = apple savunmak

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
iphone savunmak ? cidden gülünesi durum . kötü paraya almışsın demek = apple savunmak
:D kardeşim benim çocuk falan mısın? Burda hakkını savunur gibi İphone savunuyorsun.İstesem iphone alırdım ki niye alayım benim standartıma uymuyor.Tasarımından özelliklerine yazılımına kadar.Teknik özelliklerinde tek videosu işimi görürdü o kadar.

PffPanda

80+ Bronze
:D kardeşim benim çocuk falan mısın? Burda hakkını savunur gibi İphone savunuyorsun.İstesem iphone alırdım ki niye alayım benim standartıma uymuyor.Tasarımından özelliklerine yazılımına kadar.Teknik özelliklerinde tek videosu işimi görürdü o kadar.
Profiline az bir baktım da ciddiye alasım bile gelmedi QWEWQQEGWEGEWEOP . Hadi git biraz çimene dokun . Aynen iphone savunuyoz fabrikası da benim zaten .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Profiline az bir baktım da ciddiye alasım bile gelmedi QWEWQQEGWEGEWEOP . Hadi git biraz çimene dokun . Aynen iphone savunuyoz fabrikası da benim zaten .
La anlamanda problem falan mı var kardeşim.Profiline baktım ciddiye alasım bile gelmedi... Eee gelsin gelmesin napayım? Senin gibi biri umrumda olsaydı ohoooo

PffPanda

80+ Bronze
La anlamanda problem falan mı var kardeşim.Profiline baktım ciddiye alasım bile gelmedi... Eee gelsin gelmesin napayım? Senin gibi biri umrumda olsaydı ohoooo
Kimsin sen ya ? Foruma shitpost sayfası açmak yasak değilmi hem ? Bu eleman niye burada ?Açtığı konuların mantığına bak birde yazdığı şeylerin mantığına . Adam garantiye giden telefon gelince su geçirir mi diyor ya patladım orda WĞÇFWEĞÇWEĞGPÇWEĞGPWEÇPW .

1702677417106.png

1702677444500.png

Adam daha bunu bile bilmiyorken gelip öneri yapmasına yine patladım PĞEWÖÇFPĞWEÇPĞÇWEP

1702677463496.png

Neyse karalisteme hoşgeldin adam daha önerdiği malda sorun yaşıyor bunu saklamaya çalışıyor
Edit : Dahada tonla sorunu var adamın yani temassızlıktan çizgisine tut yanığına kadar adamın a dan z ye yaşamamış sorunu kalmamış yani yanmayan arıza ışığı kalmamış araba gibi telefon kullanıyor .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Kimsin sen ya ? Foruma shitpost sayfası açmak yasak değilmi hem ? Bu eleman niye burada ?Açtığı konuların mantığına bak birde yazdığı şeylerin mantığına . Adam garantiye giden telefon gelince su geçirir mi diyor ya patladım orda WĞÇFWEĞÇWEĞGPÇWEĞGPWEÇPW .

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Adam daha bunu bile bilmiyorken gelip öneri yapmasına yine patladım PĞEWÖÇFPĞWEÇPĞÇWEP

Alıntıyı görüntüle
Neyse karalisteme hoşgeldin adam daha önerdiği malda sorun yaşıyor bunu saklamaya çalışıyor
Birisinin bilmediği şeyi öğrenmesi alay konusu oluyor :D.Yaşadığım sorunu kimseden saklamam kardeşim.Ürünün 1 sorunu varsa ürünü sorunlu görebilecek kadar gözlerin bozuksa vay haline.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ciddiye alınmamayı shitpost sanıyor :D

PffPanda

80+ Bronze
Birisinin bilmediği şeyi öğrenmesi alay konusu oluyor :D.Yaşadığım sorunu kimseden saklamam kardeşim.Ürünün 1 sorunu varsa ürünü sorunlu görebilecek kadar gözlerin bozuksa vay haline.
Güzel gözlerim herşeyi temeliyle beraber net görüyor kusura bakma sana yoramayacağım birde . Şuraya kullandığın telefonla alakalı yaşadığın sorunları yazmamı istesen min 15 sorun yazarım . Sorun olurda bu kadar olur mu ya . Allah cana başa vermesin öyle sorunları :D . Firmaya ben suç atıyordum da sorunun artık firmada değil kullanıcıda olduğunu ciddi ciddi tekrar düşünmeye başladım .

Adam ciddiye alınmamayı shitpost sanıyor :D
1702677827562.png

:d

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Güzel gözlerim herşeyi temeliyle beraber net görüyor kusura bakma sana yoramayacağım birde . Şuraya kullandığın telefonla alakalı yaşadığın sorunları yazmamı istesen min 15 sorun yazarım . Sorun olurda bu kadar olur mu ya . Allah cana başa vermesin öyle sorunları :D . Firmaya ben suç atıyordum da sorunun artık firmada değil kullanıcıda olduğunu ciddi ciddi tekrar düşünmeye başladım .
Hadi kanka işine.İphone almayan birine hakaret,alay ediyor bir de burda boş boş konuşuyor.Tüh iphone almadık karizmamız çizildia,kar yapamıyoz baksana şuna.

PffPanda

80+ Bronze
Hadi kanka işine.İphone almayan birine hakaret,alay ediyor bir de burda boş boş konuşuyor.Tüh iphone almadık karizmamız çizildia,kar yapamıyoz baksana şuna.

Hadi sana ryzen 3 1200 işlemcin ile bol pixelli oyunlar bu kafayla yaşarsın sen güzel kardeşim yaşın küçük konuşmama gerek yok :D .

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz

Alıntıyı görüntüle

:d
Kardeşim eski cihazlarda yazılım güncellemesinde veriler silinirdi.Servise göndermemin sebebinin telefonu kötülememden kaynaklı bir problem olmadığını anlayabilirsin okuma anlaman var ise.Üstelik yazılımdan kaynaklı telefonda bir problem oluyor ki bu yeni çıkan bir yazılım için gayet normal.Bu tür şeyleri anlayamıyorsan ben napayım?

Hadi sana ryzen 3 1200 işlemcin ile bol pixelli oyunlar bu kafayla yaşarsın sen güzel kardeşim yaşın küçük konuşmama gerek yok :D .
:D oyun oynamıyorum?

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Bunu kaçak android telefonunuz ile mi yazıyorsunuz ? Çimene dokunuyor musunuz peki ? Günde pardon yılda kaç dakika kitap okuyorsunuz ? Kaç dakika hava soluyorsunuz ? Ticari zekan olmadıkça böyle asgari ücretle çalışıp 10 ayda anca 1 telefon alabilmeye devamke demi ?
Gerçekten inanılmazsın kardeşim benim. Bunları yazarken aynaya bakarak yazmana üzüldüm. Üstüme alınmadım çünkü dediklerinin tam tersi bir hayata sahibim. Seninle muhattap olmama rağmen ikili diyaloğumuzun ortadına dalmandaki amaçı ergenliğine verip senide engelliyorum. Bu konu altında gereksiz insanlara cevap verdiğim için üzgünüm. Güzel forumlarınız olsun arkadaşlar.

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
S21 Ultra ilk çıktığında 2100 dolardı, şu an 2. eli 600-750 dolar. S22 Ultra ilk çıktığında 1900 dolardı, şu an 2. eli 1000 dolar. 13 Pro Max ilk çıktığında 2000 dolardı, şu an 1700 dolar. Anladın mı kârı?
Neye göre veriyorsun fiyatı ? S23 ultra 1200 dolar türkiye fiyatı 2400 dolar olması gerekirken şuan 1500 1600 dolar seviyesinde samsung türkiyeye özel fiyatlandırma yapıyor apple yapmıyor anladın ?

Hocam öncelikle umarım ticari kafa senden çıkarda buralarda boş yapmaya devam etmezsin. Konuya gelecek olursak aldığım android çöp oldu. İphone ise 700 dolar kaybetti, fakat hala bir değeri var. Bunu anlatmak istedim ama sen anlamamak için neden bu kadar çaba sarfetmissin onuda anlamadım. Kendini geliştir. Senin tek ciddiye alışımdı , tekrar cevap vermeyeceğim.
Beni ciddiye alıp almaman çokta umrumdaydı iphone altın gibi yatırım diyorsun sanki hiç zarar etmemiş gibi konuşuyorsun sonra ya işte 700 dolar tek kaybım var bu kendini avutma çabasıdır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,558
Üyeler
166,403
Son üye
kralop01
Top Bottom