babam s23 fe kullaniyor o da pilin çabuk bittiğini söylüyorBazen mesela gece yatarken iki kere basmak zorunda kalıyorum ekran testinde iki kere basmak zorunda kalıyorum neden oluyor bu sorunlu mu bu telefon bir de bataryası hemen bitiyor normal mi
0 ya daha dün geldi ben açtım kutuyu ekran testinde tek tek dokununca algilamiyor arada 30 bin lira para verdim yani böyle basit ekran hataları olacaksa2. El mi aldınız 0 mı?
2. El mi aldınız 0 mı?
A23 vardi yemin ederim inşaata kac kere yere düştü tek sıkıntı yoktu amiral gemisinde böyle sıkıntı niye oluyor onu anlamadımbabam s23 fe kullaniyor o da pilin çabuk bittiğini söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bazen dokunmatiginde sıkıntı oluyor kendi kendine bi yerlere giriyor cebinde
Hayalet taktirmistim ekrani çıkardım çöpe attım yine ayni yapiyor telefonda mi bir sıkıntı var acabaSen hangi ekran koruyucuyu kullaniyon ondandır bende öyle bisey olmuyor şarjı hızlı bitiyor dediğin nasil kullanıyorsun ve kac saat gidiyor tam olarak
Bende kullanıyorum ellerim terli ve ya ıslak olmadığı sürece dokunmamazlik yapmadı ekran koruyucusu varsa çıkartın ayar ayarlardan dokunma hassasiyetini açın
Bizdede var şarzı çok hızlı bitiyor çünkü 3900mAh ve 120HZ .Hayalet taktirmistim ekrani çıkardım çöpe attım yine ayni yapiyor telefonda mi bir sıkıntı var acaba
Şarjı nasil hızlı bitiyor anlamadimBizdede var şarzı çok hızlı bitiyor çünkü 3900mAh ve 120HZ .
120HZ e 3900 çok düşük kalıyor kral
Bunu yapsak bile aman aman fark etmez kral 3900mAh çok az kalıyor 120 ye bak benim şahsi telefonum A73 120HZ onda 5000mAh var bitmiyor çok memnunum.Şarjı nasil hızlı bitiyor anlamadim
Performans profilinden düşük seviyeliye ayarlayın ,karanlık mod ful açık güneş ışığından falan rahatsız etmiyor otamatik parlaklığı ayarlı olarak kullanın ayrıca sürekli 120hz degil ekran misal film, dizi izlerken 24 fps kadar düşüyor tamamen senin kullanımına bagli olarak değişiyor bunda geliştirici seçeneklerden yenileme hızını aktif ederek bakabilirsiniz
Benim önceki telefon galaxy m51 7000mah batarya var ondan geçtim pil konusunda hiçbir problemim yok sabah evden 80-100 le çıksam gece saat 12de 7 saatlik kullanimla %20 %15 falan kaliyorBunu yapsak bile aman aman fark etmez kral 3900mAh çok az kalıyor 120 ye bak benim şahsi telefonum A73 120HZ onda 5000mAh var bitmiyor çok memnunum.
Bizde de A13 vardı 5000mah 60 hz bitmiyordu kral ona bakarsan bu bütçedeki bir telefona 3900 mah takılmaz takılamazBenim önceki telefon galaxy m51 7000mah batarya var ondan geçtim pil konusunda hiçbir problemim yok sabah evden 80-100 le çıksam gece saat 12de 7 saatlik kullanimla %20 %15 falan kaliyor