Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
POCO X3 Pro ile daha çok aliom 2.5 yıllık
Bu arada bence iade etmelisin. Arka kameradaki blur aşırı rahatsız ediyor. Bataryayı boşver de.Alalı 4 gün oldu
Ne demek istiyorsun . Hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım ben gayet güzel çekiyor ayrıca fiyatına göre rakipsiz olduğunu düşünüyorumBu arada bence iade etmelisin. Arka kameradaki blur aşırı rahatsız ediyor. Bataryayı boşver de.
arka kamera ile kullanım klavuzunun bir sayfasını çekip atar mısın ?Hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım
ayrıca fiyatına göre rakipsiz olduğunu düşünüyorum
Senin telefonun 6.7 inç ki bu bataryanın daha büyük olmasını gerektirir zaten 5100 mAh. Ne anlatıyorsun?POCO X3 Pro ile daha çok aliom 2.5 yıllık
Bayağı artmış fiyatı, 24.5'a aldım ben.arka kamera ile kullanım klavuzunun bir sayfasını çekip atar mısın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kamera sorunu umarım belli oluyordur
Alıntıyı görüntüle
İdk
Ben o fiyata almadım+şuanda 28bin tl ye bulunabiliyor hala rakipsiz bence kamera olayına gelirsek çok rahatsız etmedi beni . Batarya sorunu 1 2 haftaya düzelirse benim için hala 10 numara telefonarka kamera ile kullanım klavuzunun bir sayfasını çekip atar mısın ?
Alıntıyı görüntüle
kamera sorunu umarım belli oluyordur
Alıntıyı görüntüle
İdk
cihaz kendini senin kullanımına göre kalibre ediyor şu an. 2-3 hafta içerisinde 7-8 saat almaya başlarsın.Alalı 4 gün oldu
Söylüyorum sadece? .dSenin telefonun 6.7 inç ki bu bataryanın daha büyük olmasını gerektirir zaten 5100 mAh. Ne anlatıyorsun?
Bayağı artmış fiyatı, 24.5'a aldım ben.
Selamlar s23 256gb alalı 4 gün oldu. Ekran sürem 6 saat 3 dk. AOD kapalı karanlık mod sürekli aktif parlaklık 15dk civarı full aktif kaldı.oyun oynanmadı.bluetooth kapalı . Konum hep aktif. Wifi %80 kullanıldı mobil veri %20.
İleriki haftalarda daha artar mı.
@şahin doğan
Senin gene iyiymiş distorsiyon miktarı benimki çok fazla. Seninki de bence çok fazla, hele koltuğa baktığımızda.Ben o fiyata almadım+şuanda 28bin TL ye bulunabiliyor hala rakipsiz bence kamera olayına gelirsek çok rahatsız etmedi beni . Batarya sorunu 1 2 haftaya düzelirse benim için hala 10 numara telefon
Bende öyle bir fiyattan aldım da memnun kalmadım, bilemiyorum.Bayağı artmış fiyatı, 24.5'a aldım ben.