Neler Yeni

S23 en üsteki tek delige igne soktum yanlışıkla

Reindi

80+ Silver
Kayittada ayni sadece aramada alt mikrofona konusunca daha cok ses gelitor normal mi bu ustekine konusunca alttakine gore daha az normaldede boyle mi yoksa benim malligim yuzune mi mikrofon hasar gördü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Bluetooth falan kulaklık yokmu yanınızda? Patpat çok bir şey ispatlamaz hocam tvden falan birşeyler açıp 2 mikrofonunda eşit ses vermesine dikkat edin.
.

Kayittada ayni sadece aramada alt mikrofona konusunca daha cok ses gelitor normal mi bu ustekine konusunca alttakine gore daha az normaldede boyle mi yoksa benim malligim yuzune mi mikrofon hasar gördü

.
@Mithril

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü

.

@Mithril
Kulaklık ile mi denediniz?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya gürültü engelleyici ya da kızılötesi sensörüdür bişey olmamıştır

Reindi

80+ Silver
Kulaklık ile mi denediniz?
Yok normal denedim hocam type c yok bende

Kablosuzla deneyip donecegim bir dakika

Kablosuzla deneyip donecegim bir dakika
Sarji bitmis bi 10 dk sarj olsun da donerim

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
s23 bende var ordakı delık ne ıse yarıyor tam bılmıyorum ama buyuk ıhtımal mıkrafon ıcındır
ote yandan parmak ızı okumuyor demeıssınız tamamen ekran koruyucudan kaynaklı ıstersenız bendekı ekran koruyucunun lınkını atayım bulabılırsm
bırde ben koruyucuyu hıcbır telefoncuda bulamadım amazondan yurtdısından getırttım :) kımsede ekran koruyucu yok

Reindi

80+ Silver
s23 bende var ordakı delık ne ıse yarıyor tam bılmıyorum ama buyuk ıhtımal mıkrafon ıcındır
ote yandan parmak ızı okumuyor demeıssınız tamamen ekran koruyucudan kaynaklı ıstersenız bendekı ekran koruyucunun lınkını atayım bulabılırsm
bırde ben koruyucuyu hıcbır telefoncuda bulamadım amazondan yurtdısından getırttım :) kımsede ekran koruyucu yok
Valla link varsa alirim hocam

Reindi

80+ Silver
Hocam telefonlarda üst hoparlör neredeyse her zaman alt hoparlörden daha az ses verir o yüzden kulaklık ile denemeden öğrenemezsiniz mikrofonun durumunu.
Hocam iki seste ayni sadece ustteki azicik daha uzaktan geliyor gibi onun haricinde gram fark yok

Hocam iki seste ayni sadece ustteki azicik daha uzaktan geliyor gibi onun haricinde gram fark yok
Su paranoyakligimdan nefret ediyorum bastirmadigimi biliyorum ama bisey oldumu diye kafama takiliyor

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü

Su paranoyakligimdan nefret ediyorum bastirmadigimi biliyorum ama bisey oldumu diye kafama takiliyor
Muhtemelen zarar vermemişsinizdir hocam. Genelde alt mikrofon ile üst mikrofon aynı kalitede olmuyor yani problem yok gibi.

Reindi

80+ Silver
Muhtemelen zarar vermemişsinizdir hocam. Genelde alt mikrofon ile üst mikrofon aynı kalitede olmuyor yani problem yok gibi.
alt mikrofon ne kadar canlı zaten belli ulan millet hadi gitmiş alttaki hoparlöre sokmuş ben üstekine nasıl soktum onu anlamadım hala neyse iyi forumlar hocam sağolun

PNSHER

80+ Bronze
alt mikrofon ne kadar canlı zaten belli ulan millet hadi gitmiş alttaki hoparlöre sokmuş ben üstekine nasıl soktum onu anlamadım hala neyse iyi forumlar hocam sağolun
Bir şey olmamıştır hocam alttaki mikrofon kısmında mikrofonu doğrudan karşıya koymamışlar deliğin çeperine konumlandırmışlar. Aynı tasarım üstteki için de geçerlidir diye tahmin ediyorum.

videounun 9.04 den sonrasını izleyin

Reindi

80+ Silver
Bir şey olmamıştır hocam alttaki mikrofon kısmında mikrofonu doğrudan karşıya koymamışlar deliğin çeperine konumlandırmışlar. Aynı tasarım üstteki için de geçerlidir diye tahmin ediyorum.

videounun 9.04 den sonrasını izleyin
bu cihazları kaç tane mühendis tasarlıyor benim gibi malları da illa düşünmüşlerdir sıkıntı yok telefonda taş gibi öneririm arkadaşlar iphone yerine bundan aldım gram pişman değilim biraz daha ekleyip 13 de alabilirdim ama 60 hz ekran kullanmak istemiyorum

Top Bottom