Drsağbırakmayan
80+ Bronze
İhtiyacın yok ve satacaksan saati al monitör satmak kargo falan uğraştırır
Tasarımdan kastım ekran çerçevesi. S serisine göre kalın çerçeveler.Tasarım benim için çok önemli değil zaten kılıfla kullanıcağım telefonu
muhtemelen samsung store dan alıp yan ürünü de satarım teşekkürler hocam
S22 almayı düşünür müsün? 20-22k'ya bulabilirsin yine.Peki hocam sizce bu bütçede s23 fe almalı mıyım
Sağolun hocamTasarımdan kastım ekran çerçevesi. S serisine göre kalın çerçeveler.
Hayırlı olsun.
O da aklımda ama güncelleme, batarya ve işlemci performansı konusunda karasızım onda daS22 almayı düşünür müsün? 20-22k'ya bulabilirsin yine.
Ben olsam S22 tercih ederdim dostum. Güncelleme almaya devam eder. İşlemci zaten çok iyi bence. Batarya performansına diyebileceğim pek bir şey yok. Herkesin kullanımı ayrı ama bence o kadar kötü değil.Sağolun hocam
yapıcak bişi yok çerçevelere iphone 7 den geçicem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da aklımda ama güncelleme, batarya ve işlemci performansı konusunda karasızım onda da
Selamlar,bende öğrenci indirimi ile 25000 olarak gözüküyor ekstra bir indirim mi var?Galaxy S23 FE | Samsung Türkiye
Galaxy S23 FE (SM-S711BZACTUR) en uygun fiyatlarla samsung.com'da! Detaylı bilgiler ve size en uygun Akıllı Telefonlar ürünleri Samsung Türkiye'de.shop.samsung.com
Öğrenci indirimi ile 22.500 e geliyor yanında monitör ya da saat veriyorlar sizce bu fiyata alınır mı normalde direnç kayıtlı xiaomi 13T pro alıcaktım ama karasız kaldım şu an
Cihaz zaten 25.000 TL. Öğrenci indirimi ile nasıl 25.000 olsun? Sen yanlış bir şey yapmışsındır.Selamlar,bende öğrenci indirimi ile 25000 olarak gözüküyor ekstra bir indirim mi var?
Bilmiyorum ki öğrenci indirimi sayfasında 25000 olarak gözüküyor.Cihaz zaten 25.000 TL. Öğrenci indirimi ile nasıl 25.000 olsun? Sen yanlış bir şey yapmışsındır.
Bu normal indirim. Devlet indirimi değil.9.5 k üzerine öğrenci indirimi var mı ki?
Sitede bişi var kaç arkadaşa sordum hepsinde aynı indirimli gözükmüyor cihazlar şu anSelamlar,bende öğrenci indirimi ile 25000 olarak gözüküyor ekstra bir indirim mi var?