Neler Yeni

Yardım S23 FE pili rezalet resmen

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan GÖKALP
aradım zaten incehesabı. baktık iade olmuyor garantiye yollayacağım.
Bu arada sana şöyle bir tüyo veriyim ben itopya dan hazır sistem aldım ekran kartı sorunlu çıktı 1 kere ben değişmesini istedim 2 kere de ben ücret iadesi istememe rağmen onlar değişim yaptılar en son dediler ki 3 kere değiştiği için ücret iadesi yapamıyoruz. Ben her konuşmamda " bana sorulmadan bir işlem yapılmayacak değil mi?" Diye teyit aldım müşteri hizmetlerinden. En son bana ücret iadesi yapamayız isterseniz yasal hakkınızı kullanın diyen dallamaya bunu söyleyip bide caz yapınca karşısında çocuk olmadığını anlayacak ki paşa paşa ücret iademi uaptılar. Yani benden sana tavsiye şudur eğer haklıysan ve kibar konuşmaktan sonuç alamadıysan orman kanunları geçerlidir malesef...

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Ya 1 haftadır kafayı yiyeceğim. Bu ne biçim bir pil! Aşırı kötü telefon yapmışlar ya. Eski telefonumda ben daha rahattım. Pili kafama takmıyordum. Şimdi gözüm pilin üstünde. Toplam 35 dakika ekran açık kalmış ve bunların yüzde olarak pil harcamaları %27 etmez. Ama benim şuan %27 pilim gitti. 85'den 58'e düştü. Ben bu telefonu iade etmek istiyorum. Kutusunu falan açtım. İade olur mu? Sorunlu mal bence. Ha bu arada ekranı 2 gün önce çok pil gidiyor diye 60hz'e düşürdüm ve sanal RAM'i kapattım.
Hocam gayet normal benim ilk hafta kötü gitti şuan gayet güzel ilk haftalar normal.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada sana şöyle bir tüyo veriyim ben itopya dan hazır sistem aldım ekran kartı sorunlu çıktı 1 kere ben değişmesini istedim 2 kere de ben ücret iadesi istememe rağmen onlar değişim yaptılar en son dediler ki 3 kere değiştiği için ücret iadesi yapamıyoruz. Ben her konuşmamda " bana sorulmadan bir işlem yapılmayacak değil mi?" Diye teyit aldım müşteri hizmetlerinden. En son bana ücret iadesi yapamayız isterseniz yasal hakkınızı kullanın diyen dallamaya bunu söyleyip bide caz yapınca karşısında çocuk olmadığını anlayacak ki paşa paşa ücret iademi uaptılar. Yani benden sana tavsiye şudur eğer haklıysan ve kibar konuşmaktan sonuç alamadıysan orman kanunları geçerlidir malesef...
Eyw tamamdır

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telefon güncel mi ? Bazen apple bile güncelleme getirdiğinde direkt yüklersen telefon deliriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon güncel mi ? Bazen apple bile güncelleme getirdiğinde direkt yüklersen telefon deliriyor.
Güncel değilse de güncelle. Sorun çözülür muhtemelen

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncel değilse de güncelle. Sorun çözülür muhtemelen
Güncel. Bugünde bir tane güncelleme vardı. Onu da yaptım. Güncelleme sırasında %5 şarjım gitti.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1-2 güncellemeyle daha düzelmezse samsung desteğe bildirin
Ben dün aradım. Sorun yok kullanın dediler. Kullandıkça alışır pil dediler. İlk samsung deneyimim ve hiç memnun değilim.

Top Bottom