Yardım S23 ten hangi telefona geçilir

Connex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
431
s23um var 17k verıyorlar 22k ya s24 ultra almak mı 25k ya 15 pro almak mı mantıklı yada hic değiştirmiyim mi

s26 gelicek diğer seneye. samsung ilk çıkardığına kampanyalar takas desteği saat fln bişiler veriyorlar bekleyebilirsin
kkkkk

param değerini korusun diyorsan appledan başka seçeneğin yok. yine tavsiyemi sorarsan 3 taksitli peşin fiyatına kampanyalardan alıp olabildiğinde yeni seneye taksit devir etmeye çalışırım

param değerini korusun diyorsan appledan başka seçeneğin yok. yine tavsiyemi sorarsan 3 taksitli peşin fiyatına kampanyalardan alıp olabildiğinde yeni seneye taksit devir etmeye çalışırım
İphone 13e geçsem korur mu değerini

İphone 13e geçsem korur mu değerini
Attan inip eşeğe binersiniz hocam. 13 eskidi artık. S23 hala daha güzel bir telefon. Değişirseniz s25 ya da s25+ güzel olur. Ya da 26 serisini bekleyebilirsiniz. Esas ne amaçla kullanıyorsunuz telefonu?

s25 ultra çak geç 7 yıl kafan rahat

Attan inip eşeğe binersiniz hocam. 13 eskidi artık. S23 hala daha güzel bir telefon. Değişirseniz s25 ya da s25+ güzel olur. Ya da 26 serisini bekleyebilirsiniz. Esas ne amaçla kullanıyorsunuz telefonu?
Sosyal medya film izleme oyun vs oynamıyorum

Sosyal medyada çok içerik paylaşan biri değilseniz iphone 13 çok gereksiz olur. Film için Samsungun panelleri zaten çok kaliteli. İphone a geçilmez öyle bir durumda.
Yd s24u düşünüyorum aslında bizim arkadaşta da var 4 ay imei attırıyor kapanmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,716
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri