1 seneye ekonominin ne olacağı belli değils26 gelicek diğer seneye. samsung ilk çıkardığına kampanyalar takas desteği saat fln bişiler veriyorlar bekleyebilirsin
kkkkk
İphone 13e geçsem korur mu değeriniparam değerini korusun diyorsan appledan başka seçeneğin yok. yine tavsiyemi sorarsan 3 taksitli peşin fiyatına kampanyalardan alıp olabildiğinde yeni seneye taksit devir etmeye çalışırım
Attan inip eşeğe binersiniz hocam. 13 eskidi artık. S23 hala daha güzel bir telefon. Değişirseniz s25 ya da s25+ güzel olur. Ya da 26 serisini bekleyebilirsiniz. Esas ne amaçla kullanıyorsunuz telefonu?İphone 13e geçsem korur mu değerini
Sosyal medya film izleme oyun vs oynamıyorumAttan inip eşeğe binersiniz hocam. 13 eskidi artık. S23 hala daha güzel bir telefon. Değişirseniz s25 ya da s25+ güzel olur. Ya da 26 serisini bekleyebilirsiniz. Esas ne amaçla kullanıyorsunuz telefonu?
Sosyal medyada çok içerik paylaşan biri değilseniz iphone 13 çok gereksiz olur. Film için Samsungun panelleri zaten çok kaliteli. İphone a geçilmez öyle bir durumda.Sosyal medya film izleme oyun vs oynamıyorum
Yd s24u düşünüyorum aslında bizim arkadaşta da var 4 ay imei attırıyor kapanmıyorSosyal medyada çok içerik paylaşan biri değilseniz iphone 13 çok gereksiz olur. Film için Samsungun panelleri zaten çok kaliteli. İphone a geçilmez öyle bir durumda.
4 ay nasıl imei attırıyor hocam? Nasıl işliyor yani benim bildiğim kapalı samsungda kayıt işi.Yd s24u düşünüyorum aslında bizim arkadaşta da var 4 ay imei attırıyor kapanmıyor