Hangi Samsung Telefonu Almalıyım?

a56 8/256 yeterli ve guzel cihaz.
galaxy aı olmaması güncewllemeleri daha geç alıyor olması ve malzeme kaliteside eksi
yönleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23 Fe ile A56 arasında en fazla farkı ağır oyunlarda performansta hissedersin. Kalan yönlerden eksiklik pek yaşamazsın, batarya gibi artıları olur.
youtubeden değilde reelslerden falan gördüklerimdde var hocam ayar olarak

a56 8/256 yeterli ve guzel cihaz.
128 alabilirim ancak

galaxy aı olmaması güncewllemeleri daha geç alıyor olması ve malzeme kaliteside eksi
yönleri

youtubeden değilde reelslerden falan gördüklerimdde var hocam ayar olarak
sizce a56 (128gb 18.500tl) mı yoksa s23 fe (2.el garantili 17.000) mi

Siz alıyor olsanız paranız en iyisine gitsin istiyor olsaydınız uzun sürede sıkıntı veya telefon değiştirme ihtiyacım duymak istemeseydiniz ve iyi bir kamerası olsun isteseydiniz fakat bataryadan tereddüt etseydiniz ne yapardınız? s23 FE çok iyi fakat batarya çok kötüyse bilemiyorum
S24FE alabiliyorsan al yoksa A56 al, S23FE nin pili berbat 4-5 saat zor görüyor kullananlar.

şuan honor 400 ün indiriminin bu gece (normalde bu gece ) bitmeyeceğini öğrendim eğer bitmezse honoru alacağım gibi gözüküyor

şuan honor 400 ün indiriminin bu gece (normalde bu gece ) bitmeyeceğini öğrendim eğer bitmezse honoru alacağım gibi gözüküyor
hem kamera, batarya, hızlı şarj, ekran boyutu ve ekran kalınlığı+ pixel yoğunluğu,görüntü kalitesi,Şarj adaptörünün çıkması ve fiyatından dolayı honor 400ü almaya karar verdim

Ben S23 FE alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,668
Üyeler
184,663
Son üye
selcuke77
Geri