nevo22official
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Orjinal Samsung 25W şarj aletini kullanıyorum Spigenin bu şarj aleti almaya değer mi
Al şunu direkt kablosu başlığı 399 tlOrjinal Samsung 25W şarj aletini kullanıyorum Spigenin bu şarj aleti almaya değer mi
Saol alıyorum teşekkür ederimAl şunu direkt kablosu başlığı 399 tl
Dir bidkkaSaol alıyorum teşekkür ederim
Yanlış atmisimBen kullanıyorum bu başlıktan. Memnunum
Bunu al 2 başlığı var diye sadece başlığa 400 vermeDir bidkka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış atmisim
Tamamdır bunu alıyorumDir bidkka
Yanlış atmisim
Bunu al 2 başlığı var diye sadece başlığa 400 verme
bu gün elime ulaştı laptop şarj etmek için uygun değilmiş : ) annemin ihtiyacı vardı ona verdimAl şunu direkt kablosu başlığı 399 tl
Laptoplara küçük yuvarlak başlığı koyuyorlar sadece . Neden dir bilinmez . Bir sarj kablosu bozulsa koca laptop öksüz kalıyorbu gün elime ulaştı laptop şarj etmek için uygun değilmiş : ) annemin ihtiyacı vardı ona verdim
evet eski laptobumda bu sorunu yaşamıştım ama tam güç kullanabilmek için zorunluluk gibi bir şey, kompakt olduğu için exstra olarak type c adaptör ve kablo alacağım amper değerleri uygun olmadığı için sadece 15w şarj edebildi, uygun değerlere sahip olan adaptörler galiba 1k civarı araştırmaya devam ediyorumLaptoplara küçük yuvarlak başlığı koyuyorlar sadece . Neden dir bilinmez . Bir sarj kablosu bozulsa koca laptop öksüz kalıyor![]()
Bende onu kullanıyorum kablosuyla geldi kaliteli sadece kablo çok esnek değil birde tısss sesi yapıyo arada normalmiş galibaTamamdır bunu alıyorum