Neler Yeni

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

MerTreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Orun
Babamın ikinci ele karşı düşmanlığı olmasa direk s24 ultra aldırırim ama haklı olaraktan bizim ikinci el bir alimimizda hep bir sıkıntı oluyor ya bir şeyi arızalı ya oynanmış cihaz oluyor falan çoğu insan artık etik dışı işler yaptığı için uzak duruyor bizimkiler

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Oyuncu telefonu 7 pro kamera olarak dengi düz s22 fln dır yada s23 s23 u soc dışında her anlamda çok daha iyi
Honor Magic 7 Pro oyuncu telefonu değil. Kamera olarakta çok başarılı bir cihaz.

Konuya gelirsek eğer kesinlikle Honor Magic 7 Pro. Samsung S24 Ultra yerine de tercih edilebilecek bir telefon. Honor'un arayüzü gayet temiz ve Honor Magic 7 Pro 5 yıl güncelleme alacak. Tecno, Redmi vb. gibi abuksubuk bir marka değil Honor. Kutusundan ekran koruyucu ve kılıf çıkıyor gelecekte bir sorun yaşamazsınız.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,372
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
S23 alsın yeter ,note 9 pro dan geçince iyi fark yaratır. Kompakt kronik sorunu olmayan nadir Cihazlar. Tek sorun şarj yavaş dolar hızlı biter. 1 gün çıkarır normal kullanımda

MerTreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Orun
Birde galiba burdan miydi facebooktan miydi biri de s25+ da alabilirsiniz demişti

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,372
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Birde galiba burdan miydi facebooktan miydi biri de s25+ da alabilirsiniz demişti
Plus model saçma bence düz modelin büyük ekranlı hali yani o fiyat farkını haketmiyor bence. Onun yerine eski nesil ultra daha mantıklı

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,658
İsim
uwu
Magic 7 Pro oyuncu telefonu değil. Ön kamera hariç kamera olarakta S23U'dan daha başarılı.
Ben red magicle karıştırdım KB yın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Honor Magic 7 Pro oyuncu telefonu değil. Kamera olarakta çok başarılı bir cihaz.

Konuya gelirsek eğer kesinlikle Honor Magic 7 Pro. Samsung S24 Ultra yerine de tercih edilebilecek bir telefon. Honor'un arayüzü gayet temiz ve Honor Magic 7 Pro 5 yıl güncelleme alacak. Tecno, Redmi vb. gibi abuksubuk bir marka değil Honor. Kutusundan ekran koruyucu ve kılıf çıkıyor gelecekte bir sorun yaşamazsınız.
.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Apple amerika da mı samsung kore de mi üretiliyor? Mantıklı konuşun, düşünün sonra yorum yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nothing 2a plus alın temiz babanıza göre cihaz.
heinz ile çokçok aynı fabrikada üretiliyor? sizde buna cevap verirseniz sevinirim.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
slm
Teknoloji çok fazla hızlı gelişiyor. Eskiden 3 4 yılda bir çıkan ekran kartları bile her yıl yenisi çıkarılıyor. Artık iş genel performanstan çıktı uzun ömürlü diye andığımız apple dahi eski ürünlerini yok etmeye meyilli hale gelmiş en güncelleri alınsın diye eski modelleri zayıflatma yöntemindeler birçoğu şey donanımdan çok yazılıma dönmüş durumda. Aralarında büyük ihtimalle en iyi tercih S24 Ultra olur 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi sunuyorlar ne kadar doğru onu göreceğiz tam net değil ama böyle bir karardan firmanın vazgeçmesi biraz sıkıntılı olacağını düşünüyorum. Böylesine hızlı ilerleyen bir teknolojide zaten orta veya zayıf bir cihaz alınırsa ömrü tabii ki 1 2 yıl anca olur en üst seviye cihazların en azından 4 sene götürüsü olur ağır kullanan bir insan için bile.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Gökhan
Teknoloji çok fazla hızlı gelişiyor. Eskiden 3 4 yılda bir çıkan ekran kartları bile her yıl yenisi çıkarılıyor. Artık iş genel performanstan çıktı uzun ömürlü diye andığımız apple dahi eski ürünlerini yok etmeye meyilli hale gelmiş en güncelleri alınsın diye eski modelleri zayıflatma yöntemindeler birçoğu şey donanımdan çok yazılıma dönmüş durumda. Aralarında büyük ihtimalle en iyi tercih S24 Ultra olur 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemesi sunuyorlar ne kadar doğru onu göreceğiz tam net değil ama böyle bir karardan firmanın vazgeçmesi biraz sıkıntılı olacağını düşünüyorum. Böylesine hızlı ilerleyen bir teknolojide zaten orta veya zayıf bir cihaz alınırsa ömrü tabii ki 1 2 yıl anca olur en üst seviye cihazların en azından 4 sene götürüsü olur ağır kullanan bir insan için bile.
hızlı ilerleyen teknolojiden kastın s22den s25e kadar aynı kamera kullanılması mı?
aksine artık adam akıllı yenilik gelmiyor telefonlara. ayrıca appleda her zaman yeni güncelleme ile kasan telefonlar oldu. bir süredir samsung kullanıyorum bence artık android iyice yerine oturdu ve hatta 7-8 yıllık telefon bile iş yapar halde android 8 ve üstüne çoğu uygulama kurulabiliyor. onun dışında bence hiçbir zaman amiral gemisi ile orta sınıf kıyas edilmemeli. eski bile olsa amiral gemisi daha iyi bir deneyim sunacaktır

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
slm
hızlı ilerleyen teknolojiden kastın s22den s25e kadar aynı kamera kullanılması mı?
Donanım olarak değil yazılım olarak fark olduğunu belirtmiştim zaten. Bu konu Samsungun eksikliği tabii ki. Kamera için ya direkt kamera alın ya da Huawei Google Honor gibi telefonlar tercih edin.
Androide de laf etmedim uzun ömürlü diye andığımız apple gibi bir şirket eski telefonlarını berbat etmeye çok fazla yöneldiğini belirttim kankam şu an androidler applelara göre daha temiz ve daha alınası. Eksik okumuş olmalısın ya da yanlış anlamış olmalısın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,236
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bana kalırsa telefonculara bir sorun soruşturun pro model varmı ellerinde ya da düz 15 ve ya 16 da olabilir birileri çıkıp derse bunda 8k kamera var bunda 4k kamera var onlara da sorum şu hayatınızın kaç yerinde 8K ya alıp kayıt yaptınız zaten ekran neyse onu görürsünüz performans da zaten ne yapılacakki telefonda oyun oynansa bile sd 888 den sonra oyunlarda nerdeyse tüm işlemciler tüm oyunlarda 60 FPS veriyor zaten.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kenan Fetheden
Magic 7 pro al güncel bir cihaz.İmei atılmadığından s23 ultra gibi kazık yemiş gibi hissetmezsin

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Gökhan
Donanım olarak değil yazılım olarak fark olduğunu belirtmiştim zaten. Bu konu Samsungun eksikliği tabii ki. Kamera için ya direkt kamera alın ya da Huawei Google Honor gibi telefonlar tercih edin.
Androide de laf etmedim uzun ömürlü diye andığımız apple gibi bir şirket eski telefonlarını berbat etmeye çok fazla yöneldiğini belirttim kankam şu an androidler applelara göre daha temiz ve daha alınası. Eksik okumuş olmalısın ya da yanlış anlamış olmalısın.
yazılım farkı dediğin şey umarım yapay zeka değildir. ha dediğin şey androidse androidde en yeni sürüm olması artık eskisi kadar önemli değil

Teknoloji çok fazla hızlı gelişiyor.
onun dışında yazdığım yazıda genel olarak buna katılmadığımı belirttim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom