Öneri S23 ultradan s25 ultraya geçilirmi?

Hocam her şey olarak daha iyi ama gıdım gıdım ekledikleri için neredeyse fark etmiyor. Kameralar aynı zaten sadece belki yazılım olarak azıcık iyileştirmişlerdir. İşlemci bi zahmet yenilesinler yeni işlemciler vs. çıkıyor. Aşırı aşırı oyun oynamıyorsanız o da fark etmez zaten. Ekran olarak s24u da yansıma önleyici ekran vardı s25 de devam ediyor mu bilmiyorum ama yine aşırı fark yok. S25u nun kaleminde bluetoothda yok.
Hocam sanirim s26 ve ip17 serisini bekleyip bakacağım

Kesinlikle gerek yok S23 ultra
çok güzel telefon

Bencede bekle ama sakın bilmem kaç bin ekleyip bir anda hava tama uğruna iPhone alma. Senin elindeki malzeme çok iyi
Hocam kesinlikle oyle insanlara hava olsun diye veya sırf iphone diye cihaz seçen tayfadan degilim umarım olmamda😂

Hocam beni düşündüren şey aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği ekstra 20k dan fazla verirsem elime neler geçer ?
Aradaki fiyat farkına IOS işletim sistemi alıyorsun. Apple'ın eksik olduğu noktalar var ama ona rağmen hala herkese yenisini aldırabiliyor, bunun en büyük sebebi de kullanım kolaylığı ve sistemin çok büyük oranda iyi çalışıyor olması. Dediğiim gibi 20 bin az para değil, başka şeylere harcayabilirsiniz ve telefon adına kullanımda hiçbir şey kaybetmezsiniz.

Aradaki fiyat farkına IOS işletim sistemi alıyorsun. Apple'ın eksik olduğu noktalar var ama ona rağmen hala herkese yenisini aldırabiliyor, bunun en büyük sebebi de kullanım kolaylığı ve sistemin çok büyük oranda iyi çalışıyor olması. Dediğiim gibi 20 bin az para değil, başka şeylere harcayabilirsiniz ve telefon adına kullanımda hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Anladim hocam ip17 veya s26 çıkınca bakicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri