s24 tabii ki exynos olması bir tık - ama yeni iyidir.Arkadaşlar bu üçünden birini almayı planlıyorum. S24 256GB ikinci el 28Bin TL , S23 256GB sıfır 30Bin TL , S24FE 256GB 28Bin TL. Batarya çok önemli sizce hangisini almalıyım ?
Kaç saat açık ekran süresi alıyorsunuz?(Sıfır) s23 oneririm Bayramdan beri kullanıyorum sorun varsa gönder gelsin
yorumları kafamı karıştırdı 4-5 saat açık ekran süresi verdiğini söyleyenler var öyleyse S22 den geçmemin mantığı kalmayacak.s24 tabii ki exynos olması bir tık - ama yeni iyidir.
benim ip13te 10 günün ekran süresi ortalaması bu arkadaşım s23fe kullanıyuo memnunKaç saat açık ekran süresi alıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumları kafamı karıştırdı 4-5 saat açık ekran süresi verdiğini söyleyenler var öyleyse S22 den geçmemin mantığı kalmayacak.
Ortalama 7 saat aliyorum 1gunu çok rahat çıkarıyorKaç saat açık ekran süresi alıyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yorumları kafamı karıştırdı 4-5 saat açık ekran süresi verdiğini söyleyenler var öyleyse S22 den geçmemin mantığı kalmayacak.
S24-ün bataryası S23-e göre bı tık zayıf. S24 Fe ile S23 batarya olarak benzer. Daha fazla güncelleme alıcak daha büyük ekranlı cihaz istiyorsanız S24Fe baya iyi. Küçük ekran istiyorsanız S23. Benim tavsiyem S24 FeArkadaşlar bu üçünden birini almayı planlıyorum. S24 256GB ikinci el 28Bin TL , S23 256GB sıfır 30Bin TL , S24FE 256GB 28Bin TL. Batarya çok önemli sizce hangisini almalıyım ?
Bütçemin sınırındayım daha fazla çıkma ihtimalim yok. S24 fe ve S23 arasında seçim yapacağım bakalım.Mayıs ayından beri s23 kullanıyorum, o zamandan bu zamana 6 saat ekran süresi aldığım da oldu 9 saat süre aldığım da oldu. Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sabah yüzde yüz şarjlı evde çıkınca akşama kadar o şarj bana yetiyor. Normal kullanıyorum hani, ortalama bir kullanımım var. Eğer sürekli render yapmıyorsanız ya da cod oynamıyorsanız bence yeterli. (OneUI 5.1 kullanıyorum, güncellemedim.)
Öbür cihazlar hakkında maalesef bir bilgim yok ama s23 fe kullanan biriyle konuşmuştum, 4 ila 5 saat süre alabildiğini söylemişti. S24 fe de de aynı mı bilmiyorum ama sonuçta exynos.
S24 hakkında, s23 üzerine ne ekleme yaptıklarını anlayamadığım bir cihaz diyebilirim.
Ez cümle, alabiliyorsan s24 plus alın aslında. S23 iki yıllık oluyor neredeyse. S24, exynos kullanan bir cihaz için küçük bir pile sahip, pil süresi nasıl olur bilemiyorum. S24 fe hakkında bir fikrim yok maalesef.
Senin kullandığın cihaz nedir şuan?
Düzenleme: Şunu da hesaba katmak lazım ki, s24fe nin fiyatı illa ki düşecek. Lansman zamanı samsung cihazlar hep pahalı oluyor.
İkisinden hangisini seçersen keşke öbürü seçseydim diyeceğini düşünmüyorum. S24 fe kullanıcıları pil hakkında ne diyor ona bakmanı öneririm.Bütçemin sınırındayım daha fazla çıkma ihtimalim yok. S24 fe ve S23 arasında seçim yapacağım bakalım.
S24 Fe öneririm kullanan arkadaşlarım memnun banka promosyonu olmasa bende onu alacaktım ama ultrası nasip olduArkadaşlar bu üçünden birini almayı planlıyorum. S24 256GB ikinci el 28Bin TL , S23 256GB sıfır 30Bin TL , S24FE 256GB 28Bin TL. Batarya çok önemli sizce hangisini almalıyım ?