GARİBANN
80+ Bronze
Dahası
s24 tabi ki
2400ün hayvan gibi kısıtlanmış versiyonu kısıtlanmış yazılım ve büyük bir bezel. S serisi heyecanı hissetirmiyors24 fe bence iyiye benziyor işlemci kararlılık testlerini görmek lazım
küçük ekran istersen s23 al büyük ekran istersen s24 fe
Hayırlı olsun hocam. İyi günlerde kullan.exynos işlemci güven vermediği için s23 aldım arkadaşlar.
Hocam sarı sitede de görüyorum ara sıra. Nedir bu banka promosyonu?S24 Fe öneririm kullanan arkadaşlarım memnun banka promosyonu olmasa bende onu alacaktım ama ultrası nasip oldu
Normalde s24 fe alacaktım fakat çerçeveler gerçekten çok kötüymüş. Mağazada görünce direkt vazgeçtim.Batarya önemliyse ltpo ekran için 1 120hz arası bile baya fark ettiriyor s24 al geç boş yere exynos diyenlere aldırma
Mesaj otomatik birleştirildi:
2400ün hayvan gibi kısıtlanmış versiyonu kısıtlanmış yazılım ve büyük bir bezel. S serisi heyecanı hissetirmiyor
1Hz'e düşmüyor, 24 Min.Batarya önemliyse ltpo ekran için 1 120hz arası bile baya fark ettiriyor s24 al geç boş yere exynos diyenlere aldırma
2400ün hayvan gibi kısıtlanmış versiyonu kısıtlanmış yazılım ve büyük bir bezel. S serisi heyecanı hissetirmiyor
Garanticilik iyidir. H.Oexynos işlemci güven vermediği için s23 aldım arkadaşlar.
1 hz aod açıkken düşüyor. Ekran açıkken ve video min 24 zaten dokununca 120 direkt1Hz'e düşmüyor, 24 Min.
2400'e, 2400'den çok çok az daha güçsüz. %7-12 arası.
Garanticilik iyidir. H.O
Yani s23 yerine s24 olabilirdi ama s23de üzmez diye tahmin ediyorumNormalde s24 fe alacaktım fakat çerçeveler gerçekten çok kötüymüş. Mağazada görünce direkt vazgeçtim.
Saglam s24 bulursan ona yapis yoksa s23Arkadaşlar bu üçünden birini almayı planlıyorum. S24 256GB ikinci el 28Bin TL , S23 256GB sıfır 30Bin TL , S24FE 256GB 28Bin TL. Batarya çok önemli sizce hangisini almalıyım ?