The Cyclist
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68
- İsim
- Tech Lover
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim için batarya berbat olmasa yeter hocam, sizin deneyimi yorumlayacak olursak ortalama hatta üstü bir kullanım sunmuş gözüküyor. 6-7 saat aralığı bana rahatlıkla yeter gibi. Teşekkürler.Hocam pil ömrü çok değişken, her kullanıcıda farklı sonuçlar görmek doğal. Ancak good lock ağır bir yazılım çalıştırmıyor, çok animasyonlu şeyler kullanmadıkça kayda değer bir değişim göreceğinizi sanmıyorum. Benim sürem çok değişken, evde wifi kullanıyorum ve parlaklığımı çok açmama gerek olmuyor, 7 saati geçiyorum. Dışarı çıkınca hücresel devreye giriyor, parlaklık artıyor derken 6 saatin altına inebiliyorum. Dün %93 kullanıma karşın 5 saat 51 dk almışım. Yoğun kullanımlarda batarya çok iyi değil, yoğun kullanımlar olacağı zaman pil tasarrufu önlemleri almak lazım, benim gibi 120hz kullanıp pil tasarrufuna geçmeden takılırsanız 6 saat gibi bir süre alırsınız dışarıda. Kullandığınız uygulamalara göre +/- 1.5 saat diyelim. Ha olur da bazen hiçbir pil yiyen uygulamada vakit öldürmediğinizde 9-10 saati dâhi görebilirsiniz ama genel zamanı yansıtan süreler değil bunlar.