silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
HyperOS ne kadar iyi olur bilmiyorum ama MIUI stabilite açısından rezil cidden. Çok bug çıkıyor ve stabil değil. Birçok amiral gemisi ve orta segment Xiaomi kullandım veya deneyimledim şuanda ise S23 kullanıyorum. OneUI şuan MIUI ile kıyaslanamayacak kadar iyi, çok iyi. Yağ gibi akıyor arayüz saçma sapan donmalar çökmeler olmuyor. Sırf bunun için bile Samsung derim artıkArkadaşlar selam, yakın zamanda iki cihazdan birini almayı planlıyorum. Bütçem 24K ve öğrenci olduğum için zaten anca çıktığım bu bütçenin üstüne koyup S23 alamam. İkisi arasında kıyas yaparsak sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur? S23 FE, Samsung öğrenci özel indirimiyle 8/256 versiyonu 22.200 civarı geliyor. 13t 12/256 versiyonu ise 24.500 civarı.
+/- Noktaları birbirine çok baskın olmadığı için arada kaldım, ikisi de iyi ekranlara ve 4 yıl OS + 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak bu arada.
Mi 13t için yakın zamanda HyperOS yayınlanacakmış, o yüzden arayüz tarafı biraz cezbetti(kilit ekranı özellikle) ama yine de kararsızım.
Not: Telefonda pek oyun oynamam, çoğunlukla fotoğraf çekmek, video-film izlemek ve lightroom'da edit yapmak için kullanıyorum. Uzun sürede en iyi deneyimi vermesi asıl isteğim.
Teşekkürler, iyi forumlar...