Kamera ve ekranından dolayı geçmeyi düşündüm ama s24 fe nin 7 yıl güncelleme alacak olması kafamı karıştırıyor.Geçilmez. Memnun mu değilsiniz?
Öncelikle ben s23 ultra almayı düşünüyordum ama sonradan güncel olduğu için s24 fe aldım. Ana kamerası beni tatmin etti video performansı da iyi ama zoom performansını hiç beğenmedim. Parmak izi okuyucusu inanılmaz yavaş gerçekten beklemen gerekiyor okuması için. Telefon tuğla gibi hiç ergonomik değil. Ekran gövde oranı bence s serisine göre kötü alt kısımda bulunan ekran sınırı gerçekten zayıf . Ama eğer ben bunlara takılmam diyorsanız alın bu dediklerim dışında güzel cihaz. 7 yıl güncelleme alacak olması ve a serisine göre İnanılmaz güçlü olması bu telefonu almama vesile oldu, ayrıca fiyatı da çok iyi bir seviyedeydi.hocam nelerinden memnun değilsiniz ay sonu s24fe planlıyorum çünkü
%88 mi kötü?Ekran gövde oranı bence s serisine göre kötü alt kısımda bulunan ekran sınırı gerçekten zayıf .
hocam bildiğin çentik var ekranın alt tarafında s serisi bir telefona yakışmıyor bence.%88 mi kötü?
hocam sen geç m21'i üreten mühendisler eytden emekli olmuşturhocam sizden ricam bir ağır oyun yükleyip yüksek grafiklerde ne kadar ısındığına bakmanız
parmak izi ekran/ oranı hiç umrumda değil m21den geçicem
o kadar değil 4 senelik telefonhocam sen geç m21'i üreten mühendisler eytden emekli olmuştur
özellik teknoloji ve performans olarak tarih öncesi telefon hocam yapmayın... antutu puanları bile korkunço kadar değil 4 senelik telefon
evet öyle ama tarihi eser kadar değil telefonu değiştircem kesin ama s24fe çok dorplanıyor stabil değil işlemci diye okudum öyle sorun yoksa alıyorum direkt s24febende m34 vardı poco x5prodan geçmiştim sinir krizleri eşliğinde mi14 t'ye geçtim m serisi a serisi falan kolay kolay alınmamalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
özellik teknoloji ve performans olarak tarih öncesi telefon hocam yapmayın... antutu puanları bile korkunç