Bende 1 yıl.olavak alalı,herseyiyle çok memnunum.Esim iphone kullanıcısı yıllardır sorduğunda kamera felan olarak değişmem asla derdi 14 pro var kendisinde benim fotoğrafları görünce şaşırıyor seninkiler çekelim demelere başladı şarj konusunda performans konusundada çok başarılı cihaz.Hocam s23 ultradan memnun musunuz? Soru sordum ama arada kaynadı sanırım.
12’yi çıkar çıkmaz almıştım. 13 ğretilmesine daha 1 sene vardıHocam 13 alsaydiniz keşke zamanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Canın sağolsun
Doğum günün kutlu olsun, katılıyorumiPhone a bin basar
Teşekkürler hocam. S24+ gerçekten bana uyan bir telefon, S23 Ultra'da en sevdiğim telefondur. S24+ Isınma sorunu olduğunu duydum ve bundan dolayı daha stabil olan S23 Ultra'ya yöneldim. 8 GB olanı 45k olması beni üzüyor ama bakalım.Bende 1 yıl.olavak alalı,herseyiyle çok memnunum.Esim iphone kullanıcısı yıllardır sorduğunda kamera felan olarak değişmem asla derdi 14 pro var kendisinde benim fotoğrafları görünce şaşırıyor seninkiler çekelim demelere başladı şarj konusunda performans konusundada çok başarılı cihaz.
Iphonu tebrik ettiğim tek nokta kılıf modellerinin inanılmaz fazla olması.Cok başarılı bu konuda piyasada her türlü model ve cesit çok.
Bence iPhone olarak alınabilecek sadece iPhone 13 ve iPhone 13 pro var. 13 pro Max'te iyi ama diğerlerine bence para ödemeye değmez. iPhone'larda zaten benim bildiğim işlemci ve pil değişiyor. İşlemci çok önemli bir kavram değil. Şu an ki iPhone 13 bile çoğu oyunu oynatır ve çok rahat 3-4 yıl götürür. iPhone 13 pro en az 5 yıl diyorum. iPhone 14 ve sonrası bence gereksiz pahalı. Hele ki max serisi haricinde hiç alınmaz. Onu da pili iyi diye.2011 yılından bu yana iPhone kullanmış biri olarak sanırım ben de geçeceğim bu S serisine. Apple keriz silkiyor başka yaptığı şey yok.
Ben yurt dışı aldım 26 bine geldiTeşekkürler hocam. S24+ gerçekten bana uyan bir telefon, S23 Ultra'da en sevdiğim telefondur. S24+ Isınma sorunu olduğunu duydum ve bundan dolayı daha stabil olan S23 Ultra'ya yöneldim. 8 GB olanı 45k olması beni üzüyor ama bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence iPhone olarak alınabilecek sadece iPhone 13 ve iPhone 13 pro var. 13 pro Max'te iyi ama diğerlerine bence para ödemeye değmez. iPhone'larda zaten benim bildiğim işlemci ve pil değişiyor. İşlemci çok önemli bir kavram değil. Şu an ki iPhone 13 bile çoğu oyunu oynatır ve çok rahat 3-4 yıl götürür. iPhone 13 pro en az 5 yıl diyorum. iPhone 14 ve sonrası bence gereksiz pahalı. Hele ki max serisi haricinde hiç alınmaz. Onu da pili iyi diye.
teşekkür ettim bu bitti diye biliyordum sağ olasınİndirim arayıpta bulamayan arkadaşlar için 2.el telefonunuz varsa bu konuya bakablr.Eski telefonlar için birebir.
🔥İndirim - Amazon ek takas desteği
Konusu açıldı mı bilmiyorum fakat böyle bir kampanya var.Telefonuma 3k veriyor ve s24 totalde 26k ya geliyor.S23'ten daha ucuza s24 alıyorsunuz.Benim telefonum a32 olduğu için ucuza geliyor fiyatı.Sizin telefonunuza daha fazla fiyatlar verirler...forum.donanimarsivi.com
Bende öyle sanıyordum fakat bitmemişteşekkür ettim bu bitti diye biliyordum sağ olasın
Kişiye özel sanırım. Ben hariç kimsede duymadım yorumlarda.Bende bir türlü 4000 TL indirim gözükmedi.. Ya bitti kampanya ya da kişiye özel..