Hocam sorun ne kadar büyük tam anlayamadım. Kararsız kaldım yazılımlada çözülemiyormuş galiba.Sadece minimum parlaklıkta cok cok zor görünen bir sorun değil mi millet neden böyle bir şeyi takıyor ki
S23 Ultra da alabilirsin S24 Ultra yerine bu kadar cekincen varsa da bence bir sorun olmazHocam sorun ne kadar büyük tam anlayamadım. Kararsız kaldım yazılımlada çözülemiyormuş galiba.
Hayır. Ekran sorunluysa lokal bu yani kamera ile alakası yok. Sen kendin çekip s24 ultrada bakarsan kumlu görünür ama bu kumluymus gibi gösterme olayı çok düşük parlaklık + cok zor sekilde görünüyor diye biliyorum zaten. Başka bir cihazdan ise bu sorun görünmez misal instaya atman veya pc den çektiğin fotoya bakmak gibiSon bir sorum olacak bu ekran kumlanma sorunu olan telefonda çektiğimiz foroğraflar da kumlu görünür mü?
Amoled ekranda önermiyorsan geriye ne kaldı. Ztn %95'i pazarın amoled.Tecrübelerime dayanarak Amoled ekranlı telefon almayın mümkünse.
Nokia'nın çok güzel telefonları var ama Türkiye'ye gelmiyor.Amoled ekranda önermiyorsan geriye ne kaldı. Ztn %95'i pazarın amoled.