S24 ultra pil performansı hk

1 haftalık (direkt sıfır da denilebilir) YD ürün olarak aldım, Ocak'tan beri S24U kullanıyorum. Bende de sürekli mobil veri + Bluetooth açık (Saat bağlı), parlaklık oto'da, ekran 120HZ ve 2K aktif şekilde ağırlıklı Face + WP kullanıyorum sabah 7-8 gibi şarjdan çekiyorum, akşam 6-8 aralığında bitiyor şarjım. 40-50 olana kadar takıp çekiyorum, gece 12'ye kadar Wifi ile devam ediyorum. Sonrasında şarja takıp yatıyorum. sizin şarj etme yerlerine bakarsak benim kullanıma benziyor, Ekran sürelerimiz de bayağı yakın

Şarjım bitiyor dediğim %20 falan kalıyor, zorlasam günü kapatırım tek şarjla.
Oh şükür benim gibi kullanan, halimden anlarsan sen anlarsın. İyi mi yani? Hocam

Oh şükür benim gibi kullanan, halimden anlarsan sen anlarsın. İyi mi yani? Hocam
S20FE'yi aynı koşullarda günde 2 kez şarj ediyordum (serviste pil değiştikten sonra günde 2 kez, Snapdragon 865 CPU, 4500mah pil). Mobil veri işin içinde olduğu için normal olduğunu düşünüyorum. 45W adaptörle kullanıyorum 20'den 70-80'e ortalama 30dk'da doluyor zaten o yüzden çok üstüne düşmüyorum

S20FE'yi aynı koşullarda günde 2 kez şarj ediyordum (serviste pil değiştikten sonra günde 2 kez, Snapdragon 865 CPU, 4500mah pil). Mobil veri işin içinde olduğu için normal olduğunu düşünüyorum. 45W adaptörle kullanıyorum 20'den 70-80'e ortalama 30dk'da doluyor zaten o yüzden çok üstüne düşmüyorum
Evet bende aynı, telefon çok iyi şu an içim rahatladı.

Hocam vallahi anlamadım ya 3 ay oldu alalı oyun bile oynamıyorum oynasam eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attım hocam
AOD yi kapatırsanız daha iyi olur. One UI 8.5 gelince yükledikten sonra cihazı yedek alıp sıfırlamakta fayda var.

Not; Samsung telefona bağlandı sorun düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,403
Üyeler
190,564
Son üye
ayejizinble
Geri