S24 Ultra Sim2 sorunu

batnuys

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba s24 ultra kullaniyorum ocak ayinda acildi ve bugun kapandi 4 ay daha yasal kullanim hakkim oldugu icin Sim 2 yuvasina kartimi taktigimda aktif olmadi 2 sim kart takmayi denedim ama Sim 2 ye asil kullandigim karti takiyorum sim 1 e ise farkli bir sim kart takiyorum yinede asil kullanmak istedigim sim kartim sim 1 de gozukuyor bunu nasil cozebilirim

Çözdün mü sorunu?

merhaba s24 ultra kullaniyorum ocak ayinda acildi ve bugun kapandi 4 ay daha yasal kullanim hakkim oldugu icin Sim 2 yuvasina kartimi taktigimda aktif olmadi 2 sim kart takmayi denedim ama Sim 2 ye asil kullandigim karti takiyorum sim 1 e ise farkli bir sim kart takiyorum yinede asil kullanmak istedigim sim kartim sim 1 de gozukuyor bunu nasil cozebilirim
cok sukur uğraştım baya ama çözdüm ben yapamayan bana ulaşsın yardımcı olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorunu yaşadım 2 saat uğraştım en sonunda taktiğini çözdüm. isteyen ulaşsın bana yardımcı olurum

cok sukur uğraştım baya ama çözdüm ben yapamayan bana ulaşsın yardımcı olurum
aga bende de s24 ultra var temmuzun haziran 21 inde 30 gün kalmıştı dedi 21 temmuzda 60 gün var daha diye emsaj geldi aynı imei no için 60 gün sonra sim 2 takarım di mi sorun olmaz bilgin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,140
Son üye
Samet k
Geri