Neler Yeni

S24 ultra vs 15 pro arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fethi Gökçe
merhaba hayırlı forumlar yurt dışı s24 ultra almayı düşünüyorum bu yüzden kendi gözümle incelemek için vatana gitmiştim incelerken bir çalışan yardımcı olmamızı istermisiniz dedi bende yurt dıiiı s24ultra almayı düşünüyorum ama 15pro ile s24 ultra arasında kaldım sizce hangisi diye sordum ios dedi neden diye sordum hangi android i 7-8 yıl düzgünce kullanabildin dedi bende samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor dedim yurt dışından gelirse samsungun yapay zekasını kullanamazsın ki dedi bende eski bir samsung galaxy a12 cihazım var onun imei sini attıracağım dedim bunlara imei attıramazsın çünkü bunlar akıllı telefon değil yapak zekalı telefon sınıfına giriyor dedi ve direnç gibi bir şey söyledi bu cihazlar onun ile çalışıyormuş size sorum ise bu direç sistemi tam olarak nedir ve diyalogta doğru olmayan bir bilgi var mı ve sizce yurt dışı alırsam 15pro mu s24ultra mı görüş ve fikirlerinizi bekliyorum

zyraxone

80+
S24 ultra güzel ama kusurlu telefon. Kumlu ekran ve kamera yazılımı sıkıntılı (kamera yazılımsal diye düzeltiler ama kumlu ekran donanımsal)

15pro ve maxte lanet bir telefon en kalitesiz apple serisi.

16 pro veya s25 ultra beklemek daha mantıklı.

İkisi arasında render farkı önemsizse ikiside üzmez ikiside süper cihaz zaten gerisi zevkine kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fethi Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S24 ultra güzel ama kusurlu telefon. Kumlu ekran ve kamera yazılımı sıkıntılı (kamera yazılımsal diye düzeltiler ama kumlu ekran donanımsal)

15pro ve maxte lanet bir telefon en kalitesiz apple serisi.

16 pro veya s25 ultra beklemek daha mantıklı.

İkisi arasında render farkı önemsizse ikiside üzmez ikiside süper cihaz zaten gerisi zevkine kalmış
donanımsal özellikleri ve telefonların sıkıntılarını bende biliyorum ama yurt dışı olduğu için yapay zeka ve şu direnç denen bir olay var onlar sıkıntı yaratabilir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bu konular ile ilgili bilginiz varsa çok iyi olur

zyraxone

80+
donanımsal özellikleri ve telefonların sıkıntılarını bende biliyorum ama yurt dışı olduğu için yapay zeka ve şu direnç denen bir olay var onlar sıkıntı yaratabilir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bu konular ile ilgili bilginiz varsa çok iyi olur
Samsung güvenli klasör ve bir özellik daha vardı onlar çalısmıyor ai ise bilmiyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Arda Teksin
merhaba hayırlı forumlar yurt dışı s24 ultra almayı düşünüyorum bu yüzden kendi gözümle incelemek için vatana gitmiştim incelerken bir çalışan yardımcı olmamızı istermisiniz dedi bende yurt dıiiı s24ultra almayı düşünüyorum ama 15pro ile s24 ultra arasında kaldım sizce hangisi diye sordum ios dedi neden diye sordum hangi android i 7-8 yıl düzgünce kullanabildin dedi bende samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor dedim yurt dışından gelirse samsungun yapay zekasını kullanamazsın ki dedi bende eski bir samsung galaxy a12 cihazım var onun imei sini attıracağım dedim bunlara imei attıramazsın çünkü bunlar akıllı telefon değil yapak zekalı telefon sınıfına giriyor dedi ve direnç gibi bir şey söyledi bu cihazlar onun ile çalışıyormuş size sorum ise bu direç sistemi tam olarak nedir ve diyalogta doğru olmayan bir bilgi var mı ve sizce yurt dışı alırsam 15pro mu s24ultra mı görüş ve fikirlerinizi bekliyorum
Yurtiçi iphone 13 almak 🤔

• Hahaha
Reaksiyonlar: Kylt

Kylt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Koray
Ben iOS tercih ederdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fethi Gökçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtiçi iphone 13 almak 🤔
tr için iphone 13 fiyatı en düşük 33.5k falan yurt dışı gelirse 27-29k arası bi fiyata gelcek hem 13 eskidi artık s24 ultra gibi bir amiral gemisi varken 13 kullanmak ve 13 e daha çok para vermek mantıksız geliyor ama yurt dışı s24ultra da dedikleri gibi yapay zeka kullanılmıyorsa işler değişir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben iOS tercih ederdim.
eğer yapay zeka vatandaki personelin dediği gibi kullanılmıyorsa bende ios tercih edeceğim kullanılıyorsa androidden devam ayrıca direnç kayıtla alakalı bilginiz varsa sevinirim

eminyldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emin yildiz
merhaba hayırlı forumlar yurt dışı s24 ultra almayı düşünüyorum bu yüzden kendi gözümle incelemek için vatana gitmiştim incelerken bir çalışan yardımcı olmamızı istermisiniz dedi bende yurt dıiiı s24ultra almayı düşünüyorum ama 15pro ile s24 ultra arasında kaldım sizce hangisi diye sordum ios dedi neden diye sordum hangi android i 7-8 yıl düzgünce kullanabildin dedi bende samsung 7 yıl güncelleme garantisi veriyor dedim yurt dışından gelirse samsungun yapay zekasını kullanamazsın ki dedi bende eski bir samsung galaxy a12 cihazım var onun imei sini attıracağım dedim bunlara imei attıramazsın çünkü bunlar akıllı telefon değil yapak zekalı telefon sınıfına giriyor dedi ve direnç gibi bir şey söyledi bu cihazlar onun ile çalışıyormuş size sorum ise bu direç sistemi tam olarak nedir ve diyalogta doğru olmayan bir bilgi var mı ve sizce yurt dışı alırsam 15pro mu s24ultra mı görüş ve fikirlerinizi bekliy
1-2 YIL KULLANIP SATARIM İYORSAN KESİNLİKLE İPHONE ALMALISIN AMA 4-5 SENE KULLANIRIM DİYORSAN S25 ULTRAYIDA BEKLEMEK İYİ OLABİLİR BEKLEYEMEM DİYORSAN KESİNLİKLE S24 ULTRA. S24 PLUS KULLANIYORUM ULTRAYA BÜTÇEM YETMEMİŞTİ OZAMAN

CoNKeR

80+ Bronze
Samsung telefonlar direnç ile kayıt olmuyor. Xiaomi'lerde Mi 13 serisine kadar direnç değişimi ile kaydettirebiliyordun, ama Mi 13'ten itibaren kaydedemıyorsun. Samsungda direnç meselesi hiç olmadı, server kayıt vardı, bildiğim kadarıyla artık o da yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fethi Gökçe
Samsung telefonlar direnç ile kayıt olmuyor. Xiaomi'lerde Mi 13 serisine kadar direnç değişimi ile kaydettirebiliyordun, ama Mi 13'ten itibaren kaydedemıyorsun. Samsungda direnç meselesi hiç olmadı, server kayıt vardı, bildiğim kadarıyla artık o da yok.
Peki s24 ultra alırsam nasıl kullanabilirim hangi özellikleri iptal olur (yapay zeka en önemlisi)

malignr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Ali Güner
Peki s24 ultra alırsam nasıl kullanabilirim hangi özellikleri iptal olur (yapay zeka en önemlisi)
Bende s23 ultra yurtdışı cihazı kullanıyorum. S24 ultra cihazlara direnç kaydı olmuyor samsunglar genelde yazılımsal imei kaydı yapılıyor fakat s24 ultra için henüz server kaydı aktif değil maalesef gelip gelmeyeceği belirsiz şuan için şayet kayıt açılırsa kullanamayacağın özellik samsung pass o da google şifreler gibi şifrelerini vs kaydetmeni sağlayan bir özellik 2.özellik ise özel doysa/alan mıydı tam adını hatırlamıyorum. Bu özellikte wp, telegram vs gibi uygulamaları diğer androidlerde çiftleyebiliyordun burada o özellikten mahrum kalıyorsun

Top Bottom