Neler Yeni

S24+ vs 15 Pro Max mi Bütçe Sorunu yok

Qwerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Qwerty
nasıl bir fark var o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım İOS daha iyi diyorsun

İki tarafı da kullanmışsın sence IOS mu daha iyi Android mi
şuan samsung alacağım iphone 15 pro maximi satıp s24 plus alacağım ve samsung alın

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin

İphone 8 muadili android telefonlar çoktan emekliye ayrılmıştır. Bende halâ canavar gibi kullanıyorum. Şuan bile satsam 7-8 bin TL’ye alıcısı var gerisini sen düşün.

AtesKayra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ates Kayra
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji Pilotaj
İphone 8 muadili android telefonlar çoktan emekliye ayrılmıştır. Bende halâ canavar gibi kullanıyorum. Şuan bile satsam 7-8 bin TL’ye alıcısı var gerisini sen düşün.
Aslıdan dediğin çok doğru s24 5 6 yıl sonra unutulacak

sıkıcı 13 pro 14 pro 15 pro hepsi bibirinin kopyası
Farklı bir bakış açısı

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Aslıdan dediğin çok doğru s24 5 6 yıl sonra unutulacak

Farklı bir bakış açısı
2. El olarak satsan android telefonlar yarı fiyatına düşüyor anında nerdeyse birazda bu açıdan bakmak lazım.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,660
İsim
Mertcan Uysal
S24 bence Ultra çok kaba.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fırat divitci

Yani açıkçası ben Apple'dan memnun kalmadım hocam, çok kapalı. SS alıyorum android telefonuma whatsapp uygulamasından hd olarak atamıyorum çünkü jpeg ya da png olarak almıyor ekran görüntüsünü. 640P atıyor. Mobil veri paylaşımını açıyorum eğer telefonda o anda ayarlarda o ekranı açık tutmazsam diğer telefonlara wifiyi göstermiyor bağlamak için o ekran açıkken diğer telefondan bağlamam gerekiyor. Kontrol merkezinden bluetooth'u açıyorum telefonun ayar kısmına girmeden birdaha kapatamıyor sadece uyku moduna alabiliyorum. Konum kontrol merkezinde yok telefonun ayarları kısmından 4 farklı pencereyi geçip o ayara gelebiliyorum. Kamera uygulamasının video kayıt ayarlarını değiştirmek istiyorum. 4k 1080P arasında geçiş mesela ya da 30fps 60fps bunu kamera uygulamasından yapamıyorum telefonun ayarlarına girmem gerekiyor. Apk yüklenemiyor, telefonu kablo ile bilgisayara bağlayıp dosya atıp alamıyorum. Bunlar hoşuma gitmeyen şeyler mesela. Samsung telefonumda klavyeyi beğenmedim Gborad indirdim google klavyesi kullanıyorum sevmediğim şeyleri değiştirip düzenleyebiliyorum. Apple'da zil sesini değiştirmek bile çileydi benim için para ödeyerek İtunesten zil sesi aldım, farklı bir metodu da vardı ama niye bu kadar uğraşıyorumki? Şu an S23 ultra kullanıyorum ve çok memnunum, bilindik bir telefon arayüzü çok iyi. Kamerasına zaten bir şey demeye gerek yok 10X optik zoom'u sayesinde 15 pro max kullanıcıları da dahil etrafımdaki insanları zoom ile etkilemişliğim var. Günlük kullanım performansı olarak Apple ve Samsung (Snapdragon modelleri) başa başa çekiyor ancak oyun performansı olarak Snapdragonlu samsunglar daha önde bu konuda kanıt da sunabilirim merak ederseniz boş konuşmuyorum yani fanboyluk yaptığımı düşünmeyin lütfen.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fırat divitci
Ben telefonumu yurtdışı 25.000tl'ye kapalı kutu 256gb hafıza / 12gb ram olarak alıp 5000tl'ye kaydettirmiştim.
Bugün s23 ultralar 28.000tl s24 ultralar 38.000tl. Üstüne 5000tl de kayıt parası atıp böyle de alabilirsiniz.
En f/p'si hala toplam 33.000tl masrafı ile S23 Ultradır bunu savunurum yani. S24 ultra ile ekran parlaklığı ve çip performansı konusunda bir farkları yok ki Snapdragon 8 Gen 2 Bionic 16'dan daha iyi bir çiptir. Bu yavaşsa 14 pro serisi de yavaştır.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Günde 3 kere sarj ettikten sonra yazıyor

Iphone gösteriş samsung kalite .
Boş yapıyorsun tamamen. Kullanıma bağlı olarak değişir ben sadece sosyal medya kullanıyorum oyun oynarsan androidtede 3 kere şarj edersin. Androidin her yeri kalite olsa ne yazar be.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,153
İsim
kilan embappe
iphone işlemci ve kamera büyütmek dışında hiç bir şey yapmıyor 15 pro max kullandım ondan önce 14 pro kullandım şimdi 15 pro maximi satıp s24 plus almayı planlıyorum
Samsung ne yapiyormuş 🤣🤣

Değişen sen, işlemci, kamera... Başka?
iOS ta son yıllarda dinamik ada vs. değişiklikler de gelirken Samsung ne yapıyor. Bir de Apple hiç bı halt etmiyor dersiniz.

15PM nın rakibi S24U, bu ikisi arasında 15PM tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,835
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom