Tim Cook a sorsan s24 ultra der, ama 16 yı bekle iyi çıkmazsa 24u çok iyi cihaz.Arkadaşlar selamlar İphone 15 almayı düşünüyordum fakat s24 ultra ile arasında 2-3 k fark var fiyat olarak. Gönlüm iPhone'dan yana sizce hangisini tercih etmeliyim?
Tim Cook a sorsan s24 ultra der, ama 16 yı bekle iyi çıkmazsa 24u çok iyi cihaz.Arkadaşlar selamlar İphone 15 almayı düşünüyordum fakat s24 ultra ile arasında 2-3 k fark var fiyat olarak. Gönlüm iPhone'dan yana sizce hangisini tercih etmeliyim?
Arkadaşım s23 kullanıyordu s24ü 2kya değişti ilk cıktığı an zaten birsürü indirim falan veriyor öğrenci indirimi ve takas ederek s23unu değiştiEvet öğrenci indirimim olması lazım samsungta öğrenci belgem kayıtlı nasıl oluyor hocam o?
Arkadaşım s23 kullanıyordu s24ü 2kya değişti ilk cıktığı an zaten birsürü indirim falan veriyor öğrenci indirimi ve takas ederek s23unu değişti
Parmak izi hızından
Arayüz hızından daha fazla memnun olmu
Direkt ben telefondan anlamıyorum desen bu kadar anlamadığını belli etmezdin.Apple bence. S24 ultradan sadece bir tık kamerası geri kalır taa ki bir kaç ay geçene kadar bir kaç ay sonra android sorun çıkarmaya başlar ama apple on yılda geçse aynı stabil devam eder
nasıl oluyor hocam bu?Arkadaşım s23 kullanıyordu s24ü 2kya değişti ilk cıktığı an zaten birsürü indirim falan veriyor öğrenci indirimi ve takas ederek s23unu değişti
Parmak izi hızından
Arayüz hızından daha fazla memnun olmus
Öğrenci mağazası yeni çıktığından birsürü kupon ve takas desteği zart zurt birşsürü şey birikiyor uyguna geliyoDirekt ben telefondan anlamıyorum desen bu kadar anlamadığını belli etmezdin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl oluyor hocam bu?