Neler Yeni

İPHONE 15 VS S24 ULTRA

xberke

80+
Arkadaşlar selamlar İphone 15 almayı düşünüyordum fakat s24 ultra ile arasında 2-3 k fark var fiyat olarak. Gönlüm iPhone'dan yana sizce hangisini tercih etmeliyim?
Tim Cook a sorsan s24 ultra der, ama 16 yı bekle iyi çıkmazsa 24u çok iyi cihaz.

zyraxone

80+
Evet öğrenci indirimim olması lazım samsungta öğrenci belgem kayıtlı nasıl oluyor hocam o?
Arkadaşım s23 kullanıyordu s24ü 2kya değişti ilk cıktığı an zaten birsürü indirim falan veriyor öğrenci indirimi ve takas ederek s23unu değişti

Parmak izi hızından
Arayüz hızından daha fazla memnun olmus

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Arkadaşım s23 kullanıyordu s24ü 2kya değişti ilk cıktığı an zaten birsürü indirim falan veriyor öğrenci indirimi ve takas ederek s23unu değişti

Parmak izi hızından
Arayüz hızından daha fazla memnun olmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir araştırayım onu. Teşekkür ettim

Hesef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Apple bence. S24 ultradan sadece bir tık kamerası geri kalır taa ki bir kaç ay geçene kadar :) bir kaç ay sonra android sorun çıkarmaya başlar ama apple on yılda geçse aynı stabil devam eder
Direkt ben telefondan anlamıyorum desen bu kadar anlamadığını belli etmezdin.

Parmak izi hızından
Arayüz hızından daha fazla memnun olmus
nasıl oluyor hocam bu?

zyraxone

80+
Direkt ben telefondan anlamıyorum desen bu kadar anlamadığını belli etmezdin.

nasıl oluyor hocam bu?
Öğrenci mağazası yeni çıktığından birsürü kupon ve takas desteği zart zurt birşsürü şey birikiyor uyguna geliyo

Top Bottom