S24 vs yurt dışı 15 Pro

güncelleme desteği az kaldı tek eksisi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

24 ultra yok mu hiç
Yok hocam amcamdan alacağım. Ödeyeceğim fiyat 30-32 arası garantisi bitmek üzere. Ne kadar daha güncelleme alır ve s24 plustan mantıklımı?

valla s24 ultra var benim ilk imei geç kapadılar 2. yi yeni açtım kayıt yok gelecek yıl da açılacak min 8 ay bilmiyorum 30 a değer yani hayırlı olsun şimdiden
Hocam 24 plustan iyi midir? aynı fiyat saysak dahamı mantıklıdır? Sonucta ultra.

yurt dışı ios alma s24 al kapanmasıyla mı uğraşacaksın sürekli
Hocam s23 ultra alacağım s24 serisi yerine yurtiçi.

Yok hocam amcamdan alacağım. Ödeyeceğim fiyat 30-32 arası garantisi bitmek üzere. Ne kadar daha güncelleme alır ve s24 plustan mantıklımı?

Hocam 24 plustan iyi midir? aynı fiyat saysak dahamı mantıklıdır? Sonucta ultra.

Hocam s23 ultra alacağım s24 serisi yerine yurtiçi.
s23 ultra 2 sene alacak s24 plus 6 sene alacak diye biliyorum

birisi 4 seneyken 2 senesini doldurdu birisi 7 seneyken 1 senesini doldurdu çünkü

s23 ultra 2 sene alacak s24 plus 6 sene alacak diye biliyorum

birisi 4 seneyken 2 senesini doldurdu birisi 7 seneyken 1 senesini doldurdu çünkü
Hocam hangisi yani sizce? Güncelleme o kadar önemlimi? 2-3 sene kullanacağım

Hocam hangisi yani sizce? Güncelleme o kadar önemlimi? 2-3 sene kullanacağım
ios kullananların en çok övündüğü şey değil miydi güncelleme
s24 plusu ilerde satmak daha rahat olabilir bence hala güncelleme almaya devam edecek çünkü
ama kameradan ödün vermiş oluyorsun

ios kullananların en çok övündüğü şey değil miydi güncelleme
s24 plusu ilerde satmak daha rahat olabilir bence hala güncelleme almaya devam edecek çünkü
ama kameradan ödün vermiş oluyorsun
Hocam s23 ultra bana daha mantıklı geliyor fiyatıda 30k küsür bence iyi ultra model almak daha iyi değilmidir? Kaç sene rahatça götürür? İPhone 13 ten geçeceğim

Geri