Yardım S24FE için şarj adaptörü lazım

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,990
süper hızlı şarj destekleyen adaptör almak istiyorum samsung marka alırsam daha iyi olacak gibi sanki batarya ömrü için. hesaplı, orijinal önerirseniz sevinirim

süper hızlı şarj destekleyen adaptör almak istiyorum samsung marka alırsam daha iyi olacak gibi sanki batarya ömrü için. hesaplı, orijinal önerirseniz sevinirim
25w destekliyor en fazla cihaz. Ona göre alabilirsiniz. Ben A54 için samsungun kendi sitesinden almıştım. Eğer öğrenciyseniz de bir miktar indirim yapıyorlar.

25w destekliyor en fazla cihaz. Ona göre alabilirsiniz. Ben A54 için samsungun kendi sitesinden almıştım. Eğer öğrenciyseniz de bir miktar indirim yapıyorlar.
evet 25 watt destekliyor ama orj olmayınca 10 15 watt falan şarj ediyor diğer adaptörler buda 2 kat şarj süresi oluyor samsungun kendi sitesindeki adaptör pahalı geldi bana o yüzden başka yerden orj bulabilirsem almak istiyorum.

Eğer öğrenciyseniz de bir miktar indirim yapıyorlar.
% kaç ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spigen markasının ürünlerine bakabilirsin kendim kullanıyorum
spigen markası baya kaliteli ama samsungun kendi adaptörü daha mı iyi olur yoksa spigen alsam bişey olmazmı bilemedim batarya sağlığı açısından

Spigen baseus gibi markalar iyidir

Spigen 30-40-45 w adaptörleri 300-500 arasına HB den alabilirsin . C den C ye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,049
Üyeler
186,288
Son üye
ferit54
Geri