Neler Yeni

Yardım S24FE için şarj adaptörü lazım

İgito

80+ Bronze
Eğer 500 den ucuza geliyorsa alınabilir. Ama 2 kattan fazla farka değmez. Spigen samsungu aratmaz o yönden. Yoksa evet 25k lık telefon için adaptör parası çok değil
destek ile konuşayım bi yapmazlarsa duruma göre bakıcam artık hocam yardım için teşekkürler

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bunlar hep kendi adaptörlerini satmak için taktikler. Yok qc 4.0 yok huawei bilmem ne yok sfc. Pps+pd3 olması çoğunu karşılıyor. Fiyat farkı çok değilse 45w alınır tabi.
Orası öyle tabi haklısınız, 130 tl fark için 45w daha cazip bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

destek ile konuşayım bi yapmazlarsa duruma göre bakıcam artık hocam yardım için teşekkürler
Siz konuşun fiyatı uyguna gelirse alın

İgito

80+ Bronze
evde başka samsung kullanan yok o yüzden 45 watt işime yaramaz şuan için o yüzden dedim

Siz konuşun fiyatı uyguna gelirse alın
yapmadı indirim samsung

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
süper hızlı şarj destekleyen adaptör almak istiyorum samsung marka alırsam daha iyi olacak gibi sanki batarya ömrü için. hesaplı, orijinal önerirseniz sevinirim

Dostum ailemdeki herkes yeni nesil samsung kullanıyor kendim dahil bu adaptörden 3 adet aldık okadar memnunuz süper hızlı şarj destekliyor 1 saatte %100 dolduruyor kablosu ile birlikte olması da orjinal kablonun yıpranmamasını önledi gayet iyi memnunuz

İgito

80+ Bronze

Dostum ailemdeki herkes yeni nesil samsung kullanıyor kendim dahil bu adaptörden 3 adet aldık okadar memnunuz süper hızlı şarj destekliyor 1 saatte %100 dolduruyor kablosu ile birlikte olması da orjinal kablonun yıpranmamasını önledi gayet iyi memnunuz
fiyatı pahalı geldi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
bütçen nedir

Premium olarak bunuda alabilirsin nasıl bir farkı olabilir bilmiyorum ama spigen kalitesi dışında önermiyorum harici adaptör

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Yıldırım
400 ü çok aşmasa yeter telefon 25 watt destekliyor max
Spigen 45 Watt olan modelin içerisindeki çip bataryayı algılayıp maksimum güç neyse telefona desteklediği watt ı sağlıyor 45 watt alman daha sağlıklı olur laptop vs. herşeyi sarj edebilirsin sadece telefon olarak düşünme bence 400 ise 45watt olan modeli al geç bencede

400 ü çok aşmasa yeter telefon 25 watt destekliyor max
1739314938468.png

İgito

80+ Bronze
Spigen 45 Watt olan modelin içerisindeki çip bataryayı algılayıp maksimum güç neyse telefona desteklediği watt ı sağlıyor 45 watt alman daha sağlıklı olur laptop vs. herşeyi sarj edebilirsin sadece telefon olarak düşünme bence 400 ise 45watt olan modeli al geç bencede

Alıntıyı görüntüle
orj samsung almazsam bunu düşüneyim bari herkes önerdi teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate