Spigen de alsan sfc protokolü olması gerek yoksa hızlı şarj yazmaz. Ya orijinal alacaksın garanti olacak ya da iyi araştıracaksın sfc var mı diye.
30w olanı da seçebilirsiniz45 watt alsam benim işime yaramaz hocam fazla para vermeye gerek yok![]()
hocam o zaman 25w samsung için 780 tl vermeye gerek var mı ?45 watt alsam benim işime yaramaz hocam fazla para vermeye gerek yok![]()
Bu attığın neyse olur hocam bu. Pps ve pd3 var bunda.ona nasıl bakarım hocam spigende öyle bişey bulamadım
Alıntıyı görüntüle
indirim falan yapıyolarmış galiba öyle bir şey olursa belki alırım diğer türlü evet pahalı ama o kadar para verdim pahalı bir (bana göre) telefon aldım 100 200 lira ucuza alıp adaptörün kötüsünü almak istemiyorumhocam o zaman 25w samsung için 780 tl vermeye gerek var mı ?
45w olan çift çıkış olması ve daha güncel olması daha iyi ama arkadaş 30w olanı yeter dedi.Bu attığın neyse olur hocam bu. Pps ve pd3 var bunda.
Eğer 500 den ucuza geliyorsa alınabilir. Ama 2 kattan fazla farka değmez. Spigen samsungu aratmaz o yönden. Yoksa evet 25k lık telefon için adaptör parası çok değilindirim falan yapıyolarmış galiba öyle bir şey olursa belki alırım diğer türlü evet pahalı ama o kadar para verdim pahalı bir (bana göre) telefon aldım 100 200 lira ucuza alıp adaptörün kötüsünü almak istemiyorum![]()
teşekkürler![]()
Samsung Galaxy S24 FE vs. Galaxy S24
Can the latest "FE" model hold its own against its flagship sibling? If you are eyeing the Galaxy S24 FE, you may be wondering what makes it different from...m.gsmarena.com
It leverages the Power Delivery 3.0 + PPS protocol, so any third-party charger with this tech would provide the maximum supported power output; you don't need to get a Samsung charger specifically.
Yani attığın hangi şarj aletiyse uyuyor telefona.
Bunlar hep kendi adaptörlerini satmak için taktikler. Yok qc 4.0 yok huawei bilmem ne yok sfc. Pps+pd3 olması çoğunu karşılıyor. Fiyat farkı çok değilse 45w alınır tabi.45w olan çift çıkış olması ve daha güncel olması daha iyi ama arkadaş 30w olanı yeter dedi.
Alıntıyı görüntüle
30w olan bu şekilde.