Çözüldü✓ S25 fe uygulamalar yüklenmiyor

VAMPIR

80+
Reaksiyon skoru
5
S25 fe fabrika ayarlarına sıfırladım fakat kendi arayüz uygulamalarını açmak istediğimde güncellememi istiyor. wifi bağlı olmasına rağmen wifiye bağlı olmalısın yazıyor

Hard reset atın düzelmezse canlı desteğe bağlanın o da olmazsa verin iadeye gitsin

S25 fe fabrika ayarlarına sıfırladım fakat kendi arayüz uygulamalarını açmak istediğimde güncellememi istiyor. wifi bağlı olmasına rağmen wifiye bağlı olmalısın yazıyor
bu aralar çoğu android de oluyor arkadaşında dediği gibi bekleyince düzeliyor benim çok üzerine gittiğim bir sorun değil yazılımsal bişey başka bir arkadaş iade falan yazmış bilgisi olmayan yazmak için yazmasın ne iadesi?

bu aralar çoğu android de oluyor arkadaşında dediği gibi bekleyince düzeliyor benim çok üzerine gittiğim bir sorun değil yazılımsal bişey başka bir arkadaş iade falan yazmış bilgisi olmayan yazmak için yazmasın ne iadesi?
Bu konuda sonuna kadar haklısın hemen hemen herşeye iade edin cevapları baydı artık haklı ise eyw'da haklı haksız birçok konuya iade edin diyorlar artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,345
Üyeler
189,832
Son üye
fatihk777
Geri