Biraz zaman geçince düzeliyor o durumS25 fe fabrika ayarlarına sıfırladım fakat kendi arayüz uygulamalarını açmak istediğimde güncellememi istiyor. wifi bağlı olmasına rağmen wifiye bağlı olmalısın yazıyor
wi fi de saçma bir ayar var onu değiştirince düzeldiHard reset atın düzelmezse canlı desteğe bağlanın o da olmazsa verin iadeye gitsin
wi fi de saçma bir ayar var onu değiştirince düzeldiBiraz zaman geçince düzeliyor o durum
Ne gibi ayar?wi fi de saçma bir ayar var onu değiştirince düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wi fi de saçma bir ayar var onu değiştirince düzeldi
bu aralar çoğu android de oluyor arkadaşında dediği gibi bekleyince düzeliyor benim çok üzerine gittiğim bir sorun değil yazılımsal bişey başka bir arkadaş iade falan yazmış bilgisi olmayan yazmak için yazmasın ne iadesi?S25 fe fabrika ayarlarına sıfırladım fakat kendi arayüz uygulamalarını açmak istediğimde güncellememi istiyor. wifi bağlı olmasına rağmen wifiye bağlı olmalısın yazıyor
Bu konuda sonuna kadar haklısın hemen hemen herşeye iade edin cevapları baydı artık haklı ise eyw'da haklı haksız birçok konuya iade edin diyorlar artıkbu aralar çoğu android de oluyor arkadaşında dediği gibi bekleyince düzeliyor benim çok üzerine gittiğim bir sorun değil yazılımsal bişey başka bir arkadaş iade falan yazmış bilgisi olmayan yazmak için yazmasın ne iadesi?