Bütçe 60 binse iPhone 16 al geç derim, Android seviyorsan da S25+ değil S24 Ultra al bence, Xiaomi 15e ise para verme o marka sadece ucuz telefonlarda bütçe çok düşük falansa alınır bence.öncelikle herkese iyi forumlar, telefon almayı düşünüyorum, düşündüklerim arasında iPhone 15, s25+ ve Xiaomi 15 arasında kaldım sizce en mantıklı hangisi ?
xiaomi 15 i çok öneriyorlar bir çok testte de samsung s 25 ten daha iyi çıkıyor test sonuçlarında, neden önermiyorsunuz ? ve sizce 2. el ip 15 pro sıkıntılı olur mu60 hz almayın kesinlikle ya iPhone pro ya s25 plus alın cinli markalarda asırı bloatware olayı var ben tercih etmem yüksek butcede
kullandığım telefon mi 10t 144 hz ekrandan 60 hz ekrana düşmek istemiyorum bu da dün akşam bataryası şişti şarjdayken bugün tamire vermiştim geç saatte döndüm eve bi baktım telefon şarj almıyor onu da yarın tekrar tamire götüreceğim ama telefon da satın almayı düşünüyorum ayriyettenBütçe 60 binse iPhone 16 al geç derim, Android seviyorsan da S25+ değil S24 Ultra al bence, Xiaomi 15e ise para verme o marka sadece ucuz telefonlarda bütçe çok düşük falansa alınır bence.
Benim tercihim xiaomi 15 olurduöncelikle herkese iyi forumlar, telefon almayı düşünüyorum, düşündüklerim arasında iPhone 15, s25+ ve Xiaomi 15 arasında kaldım sizce en mantıklı hangisi ?
65kya satilan 12/512 s24u veya 70kya satilan 12/512 s25u ya cikamadiginizi varsayarak 51.299tlye honor magic 7 pro 12/512 oneririm.xiaomi 15 i çok öneriyorlar bir çok testte de samsung s 25 ten daha iyi çıkıyor test sonuçlarında, neden önermiyorsunuz ? ve sizce 2. el ip 15 pro sıkıntılı olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullandığım telefon mi 10t 144 hz ekrandan 60 hz ekrana düşmek istemiyorum bu da dün akşam bataryası şişti şarjdayken bugün tamire vermiştim geç saatte döndüm eve bi baktım telefon şarj almıyor onu da yarın tekrar tamire götüreceğim ama telefon da satın almayı düşünüyorum ayriyetten
ya bana kalırsa da öyle ama xiaomi de ısınma sorunu var malesef oyunlarda bile mesela 42 derecenin üstüne çıktığında otomatikmen 60 hz düşürüyor ekranı sonra performans modu açıyorsun falan fistan soğutucu olmadan 51 52 dereceleri gördüm ben 10T de onda da Snapdragon 865 vardı o yüzden biraz xiaomi den soğudum gibi bir de mesela arkadaşımda da samsung var 1 el oynuyoruz ben eğer ki performans açık oynarsam pubg mobile de ortalama bazen 35 şarjım gidiyor bir elde ama onda maksimum şimdiye kadar %10 falan gitmiştir bunları yaşadığım için açıkçası soğudum ve xiaomi de aynı şeylerden dolayı başım ağrısın istemiyorumBenim tercihim xiaomi 15 olurdu
hiç kullanmadığım bir cihaz onu da önerenler var ama bi tık daha sanki samsung beni çekmeye başladı kamera bakımından da xiaomi daha önde gibi fakat sosyal medyaya yükleme anlamında da samsung ve iphone serileri önde o yüzden bi tık fazla kararsızım65kya satilan 12/512 s24u veya 70kya satilan 12/512 s25u ya cikamadiginizi varsayarak 51.299tlye honor magic 7 pro 12/512 oneririm.
Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Honor Magic 7 Pro fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
su an magic 7 pro ciktigindan beridir en dip fiyati gordu. degerlendirin derim.ya bana kalırsa da öyle ama xiaomi de ısınma sorunu var malesef oyunlarda bile mesela 42 derecenin üstüne çıktığında otomatikmen 60 hz düşürüyor ekranı sonra performans modu açıyorsun falan fistan soğutucu olmadan 51 52 dereceleri gördüm ben 10T de onda da Snapdragon 865 vardı o yüzden biraz xiaomi den soğudum gibi bir de mesela arkadaşımda da samsung var 1 el oynuyoruz ben eğer ki performans açık oynarsam pubg mobile de ortalama bazen 35 şarjım gidiyor bir elde ama onda maksimum şimdiye kadar %10 falan gitmiştir bunları yaşadığım için açıkçası soğudum ve xiaomi de aynı şeylerden dolayı başım ağrısın istemiyorum
ikinci el ip 15 pro da bakmayı düşünüyorum aslında ama fazla apple kullanan biri olmadığım için alınabilir mi bilemedim, şimdi aklımda s24 ultra ile s25+ girdi xiaomi 15 te 3. sıraya düştü 1. sıradan bakalım 4 te de 2. el iphone pro serileri var da bütçeyi arttırmak gerekecek onun için de.
hiç kullanmadığım bir cihaz onu da önerenler var ama bi tık daha sanki samsung beni çekmeye başladı kamera bakımından da xiaomi daha önde gibi fakat sosyal medyaya yükleme anlamında da samsung ve iphone serileri önde o yüzden bi tık fazla kararsızım
kamera olarak kapışır mı sizce s25 veyahut xiaomi 15 serisi ilesu an magic 7 pro ciktigindan beridir en dip fiyati gordu. degerlendirin derim.
kamera olarak kapışır mı sizce s25 veyahut xiaomi 15 serisi ile
Senin eski kullandığın ile şuanki bir mi sanıyorsunya bana kalırsa da öyle ama xiaomi de ısınma sorunu var malesef oyunlarda bile mesela 42 derecenin üstüne çıktığında otomatikmen 60 hz düşürüyor ekranı sonra performans modu açıyorsun falan fistan soğutucu olmadan 51 52 dereceleri gördüm ben 10T de onda da Snapdragon 865 vardı o yüzden biraz xiaomi den soğudum gibi bir de mesela arkadaşımda da samsung var 1 el oynuyoruz ben eğer ki performans açık oynarsam pubg mobile de ortalama bazen 35 şarjım gidiyor bir elde ama onda maksimum şimdiye kadar %10 falan gitmiştir bunları yaşadığım için açıkçası soğudum ve xiaomi de aynı şeylerden dolayı başım ağrısın istemiyorum
ikinci el ip 15 pro da bakmayı düşünüyorum aslında ama fazla apple kullanan biri olmadığım için alınabilir mi bilemedim, şimdi aklımda s24 ultra ile s25+ girdi xiaomi 15 te 3. sıraya düştü 1. sıradan bakalım 4 te de 2. el iphone pro serileri var da bütçeyi arttırmak gerekecek onun için de.
hiç kullanmadığım bir cihaz onu da önerenler var ama bi tık daha sanki samsung beni çekmeye başladı kamera bakımından da xiaomi daha önde gibi fakat sosyal medyaya yükleme anlamında da samsung ve iphone serileri önde o yüzden bi tık fazla kararsızım
60hz almayın diyen arkadaş neye göre böyle kesin konuşuyor acaba merak ediyorum. 60k bütçeye iphone 16 256 harici düşünmeyin bile