S25 mi ıphone 15 mi ?

Faramirxx

80+
Reaksiyon skoru
62
merhaba herkese şuan ıphone 13 mini kullanıyorum aslında çok memnunum ancak pil sağlığım 86 ya düştü iş gereği de sürekli telefonla meşgulüm 13 mini yerine ya düz 13 ya da düz 15 almak istiyorum. Küçük telefon seviyorum ancak daha önce s23 deneyimim de oldu ve memnun kalmıştım inceliği ekran kasa oranı hızı kamerası vs (ıphone göre ön kamerası bence kötü doğallık olarak geride kalıyor ). Bazı konularda ıphonedan iyi dedim bazen de ıphone u aradığım oldu. Şimdi ıphone 13 15 ve s25 arasında kaldım. Sizin öneriniz ve yorumunuz nedir bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba herkese şuan ıphone 13 mini kullanıyorum aslında çok memnunum ancak pil sağlığım 86 ya düştü iş gereği de sürekli telefonla meşgulüm 13 mini yerine ya düz 13 ya da düz 15 almak istiyorum. Küçük telefon seviyorum ancak daha önce s23 deneyimim de oldu ve memnun kalmıştım inceliği ekran kasa oranı hızı kamerası vs (ıphone göre ön kamerası bence kötü doğallık olarak geride kalıyor ). Bazı konularda ıphonedan iyi dedim bazen de ıphone u aradığım oldu. Şimdi ıphone 13 15 ve s25 arasında kaldım. Sizin öneriniz ve yorumunuz nedir bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
s25 16 ile kapişiyor

geçen haftalarda elime ip 13 geçti ve ana telefon olarak kullanıyorum. note 10 plustan geçtim. apple gerçekten çöp üretiyormuş. samsungda çok basit gördüğümüz şeyler bile apple da bulunmuyor. samsung kesinlikle apple rakibi olamaz bunu anladım. ip 13 kullanmaya devam edeceğim ama kesinlikle bir daha apple tercih etmem popüler kültürün dayatması tamamen. bir de çıkıp s serisine çöp diyenleri anlamıyorum kullanmadıkları kesin. s serisi kesinlikle apple rakibi olamaz s25 alın geçin

S25 15 ve 16 dan daha iyi

S25 al keyfine bak kral.

s25in rakibi ip15 değil, zaten 13 mini kullanıyorsun apple hakkında belli bi fikrin vardır. Memnunsan devam edebilirsin. Değişim istiyorsan s25e bakabilirsin tamamen senin ne istediğine kalmış

S25 in 15 ten kötü hiçbir yanı yok

Hocam bence o Apple filtresi hissiyatı yoksa Samsung'un on kamerası hdr10+ destekliyor ve daha doğru bir performans veriyor
aynen ayarlarını yapsan apple filtresi ile aynı hesaba gelir aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung s serisi kullanan insanın good locku avcunun içi gibi bilmesi gerekiyor bir de

selfie kamerası bi tık kötü olabilir belki
aslında biliyor musun hocam en en cok kullandığım şeylerden biri kamera ve o ıphoneda ön kamerada sanki aynaya bakıyorum hissi ve akıcılığı doğallığı beni cezbediyor.25 bin foto var telefonda. Samsungta hafif sarımsı ya da kumlu görüntü oluyor ışığa göre bir lag oluyor gibi vs s23 te yaşadım bunları yoksa arka kamera çok süper ona lafım yok ama şu ön kamera hep şuan ıphone um olsaydı dedirtti o yüzden biraz aradayım yoksa akıcılık islemci 120 hz ekran kasa oranı falan karşılaştırılamaz bile çoğu konuda s25 ama kamera soru işareti bende

aynen ayarlarını yapsan apple filtresi ile aynı hesaba gelir aslında

samsung s serisi kullanan insanın good locku avcunun içi gibi bilmesi gerekiyor bir de
ayarları nerden bulabilirim arkadaşa da yazdım size de iletiyim en cok kullandığım şeylerden biri kamera ve o ıphoneda ön kamerada sanki aynaya bakıyorum hissi ve akıcılığı doğallığı beni cezbediyor.25 bin foto var telefonda. Samsungta hafif sarımsı ya da kumlu görüntü oluyor ışığa göre bir lag oluyor gibi vs s23 te yaşadım bunları yoksa arka kamera çok süper ona lafım yok ama şu ön kamera hep şuan ıphone um olsaydı dedirtti o yüzden biraz aradayım yoksa akıcılık islemci 120 hz ekran kasa oranı falan karşılaştırılamaz bile çoğu konuda s25 ama kamera soru işareti bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri