S25 mi Yoksa iPhone 15 Pro mu?

Vegabond

80+
Reaksiyon skoru
2
herkese merhaba,
S25 mi(ultra veya plus değil) İphone 15 pro mu nedeni ile birlikte yazarsanız çok iyi olur

herkese merhaba,
S25 mi(ultra veya plus değil) İphone 15 pro mu nedeni ile birlikte yazarsanız çok iyi olur
Satış piyasası
Daha geç eskimesi
Sebepleriyle 15 pro tercih edilebilir. Tüm cihazlarda planlı eskitme zaten söz konusu. Üç Dört model gelene kadar 15 Pro sizi götürecektir.

herkese merhaba,
donanımsal olarak s25 üstün arada 2 kat fiyat farkı var ben ip15 pronun bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum o yüzden karar senin illa s25 veya ip almak zorunda değilsin vivo , honor gibi güzel modeller de var.

İphone takıntın yoksa 80bin tl vermenin hiçbir anlamı yok.

Yarı fiyatına iphone 15 pronun yaptığı her şeyi yapabilen, hatta android olması sebebiyle daha özgür bir telefon olan S25 i alabiliyosun.

S25 256gb al.

herkese merhaba,
S25 iphone 15 pro yu tokatlar artı güncel artı yarı fiyatına satılıyor bu arada sıfır iphone 15 pro 16 pro fiyatına satılıyor eğer soru şu şekilde olursa 16 pro mu s25 mi o zaman 16 pro (iphone 15 pro kulanıyorum)

33.499tlye denk getirirsen honor 400 pro 12/512
hocam iki telefonda 33.499 dan daha yüksek ama iki model arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

donanımsal olarak s25 üstün arada 2 kat fiyat farkı var ben ip15 pronun bu fiyatı hakettiğini düşünmüyorum o yüzden karar senin illa s25 veya ip almak zorunda değilsin vivo , honor gibi güzel modeller de var.
hocam diğer markaların işletim sisteminden bıktım artık farklı bir işletim sistemi isitiyorum o yüzden bu ikisi

Fiyatına göre saçma/***** olmadığı için S25

herkese merhaba,
15 pro

herkese merhaba,
İphone takıntın yoksa 80bin tl vermenin hiçbir anlamı yok.

Yarı fiyatına iphone 15 pronun yaptığı her şeyi yapabilen, hatta android olması sebebiyle daha özgür bir telefon olan S25 i alabiliyosun.

S25 256gb al.
Yaptığı herşeyi yapamaz mesela doğal stabil bir video çekemez ne olursa olsun, maymun gibi çıkartır düşük ışıkta seni selfie, kamerada kağıt üstüne değil eline alınca anlıyorsun farkı

15 pro

Yaptığı herşeyi yapamaz mesela doğal stabil bir video çekemez ne olursa olsun, maymun gibi çıkartır düşük ışıkta seni selfie, kamerada kağıt üstüne değil eline alınca anlıyorsun farkı
doğal iphone filtresini eklersen çeker biraz profesyonel olmak lazım sadece :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,582
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri