S25 serisi magsafe aksesuarları destekliyor mu?

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
868
Merhabalar, elimdeki çift telefon dizilimi için magsafe aksesuarları bakıyorum yani aslında mıknatıslı aksesuarlar desek daha doğru olur :) iPhonela alakalı bir sorun zaten yok ama aynı aksesuarları s25u cihazımda da kullanabilir miyim? Almak istediğim ürünler kartlık ve powerbank. Dışarıda ihtiyacım oluyor. Kılıf kullanmayı tercih etmiyorum bu yüzden s25u magsafe kılıfı takamam. Kartlığı direkt olarak telefonun arka kapağına yapıştırabilir miyim ve powerbank şarj konusunda sorun yaşar mıyım?

Almayı düşündüğüm ürünler;

Hayır samsunglarda yok. S23 kullanıyorum bende kılıfla kullanıyorum keşke olsaydı

Magsafe sadece iPhone'larda var

Son düzenleme:
Magsafe sadece iPhone'larda var. Magsafe kılıf kullanarak dediğin ekipmanları kullanabilirsin. Magsafe powerbank önermem, çok kullanışlı fakat ısı yüzünden pili öldürüyor. Magsafe cüzdan çok kullanışlı, bende kullanıyorum.

Magsafe sadece iPhone'larda var. Magsafe kılıf kullanarak dediğin ekipmanları kullanabilirsin. Magsafe powerbank önermem, çok kullanışlı fakat ısı yüzünden pili öldürüyor. Magsafe cüzdan çok kullanışlı, bende kullanıyorum.
Konuda belirttiğim gibi kılıf sevmiyorum hocam. Bahsettiğiniz powerbank önermem kısmı sadece kablosuz şarj yapan powerbankler için mi geçerli? Çünkü eğer kablosuz şarj zararlıysa ben büyük tehlike altındayım :) Her gece yatmadan önce standa koyup sabaha kadar kablosuz şarjda bırakıyorum cihazlarımı

Konuda belirttiğim gibi kılıf sevmiyorum hocam. Bahsettiğiniz powerbank önermem kısmı sadece kablosuz şarj yapan powerbankler için mi geçerli? Çünkü eğer kablosuz şarj zararlıysa ben büyük tehlike altındayım :) Her gece yatmadan önce standa koyup sabaha kadar kablosuz şarjda bırakıyorum cihazlarımı
Kablolu şarjda kaliteli bir powerbank ve kablo kullanılırsa hiçbir problem olmaz. Fakat kablosuz şarj ısıyla gerçekleştiği için ister istemez bataryaya uzun vadede ciddi zararlar veriyor. Örneğin benim cihazımın pil sağlığı 9 ayda %11 düştü, Apple'ın batarya sağlığı konusunda ilk uyarısı cihazı ısıya maruz bırakmamak. Kablosuz powerbank hayat kurtarıcı fakat sadece ihtiyaç olduğu zaman kullanılmalı. Normal şarj etme işlemini kabloyla yapın, boş yere bataryanın ömrü kısalmasın.

Kablolu şarjda kaliteli bir powerbank ve kablo kullanılırsa hiçbir problem olmaz. Fakat kablosuz şarj ısıyla gerçekleştiği için ister istemez bataryaya uzun vadede ciddi zararlar veriyor. Örneğin benim cihazımın pil sağlığı 9 ayda %11 düştü, Apple'ın batarya sağlığı konusunda ilk uyarısı cihazı ısıya maruz bırakmamak. Kablosuz powerbank hayat kurtarıcı fakat sadece ihtiyaç olduğu zaman kullanılmalı. Normal şarj etme işlemini kabloyla yapın, boş yere bataryanın ömrü kısalmasın.
İlk iphoneumdan beri kablosuz şarj standlarını kullanıyorum, genelde birden fazla şarj edeceğim ürünüm oluyor bu yüzden böyle alıştım. Hiç bataryaya etkisine bakmamıştım.

s23 ü 2 yıldır her gece kablosu stand da kullanıyorum pilinde hiç bi sorun yok güncelleme ve 2 yılın etkisi var sxadece. ama evet ısıtmamak lazım. kablosuzda kullanırsan ve hızlı şarj açarsan sıkıntı oluyor. ama hızlı değilse ve kullanmıyorusan herhangi bir sıkıntı olmaz. olmadı bende.
şöyle birşeyde var s23 misal her magsafe ürünler olmuyor kamera konumundan dolayı onada dikkat et derim. cüzdan özelliği bende olmuyor mesela kameraya çarpıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,919
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri