Düz S serisinin hakkettiği değeri görmesi dileğiyle..Alıntıyı görüntüleGalaxy S Akıllı Telefonlar | Samsung Türkiye
Galaxy S serisi modelleri ve Galaxy S serisi özelliklerini keşfetmek için tıklayın. İhtiyacınız olan standart ve özelliklere göre ürünleri karşılaştırın.www.samsung.com
Önce satış yapsın sonra farkını atar. 12 Pro ve 13'e S24'den daha fazla para veriyor Samsung kendi sitesinde. Az fark atsın da kendi cihazları değerlensin.60hz ekran mı mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
apple fanları olayı anlamamış ama samsung apple fark atmaya başladı
O kadar para verip 60hz ekrana okey oluyorsan apple almaya devam edebilirsin. Ben paramın hakkını alma taraftarıyım yapay zeka özellikleri bile fazlasıyla apple fark atmış durumda güncel teknolojileri zamanında veren samsung her zaman ilk tercih olacaktır. Apple eski ihtişamı yok bundan sonra apple savunmak sadece fanboylukÖnce satış yapsın sonra farkını atar. 12 Pro ve 13'e S24'den daha fazla para veriyor Samsung kendi sitesinde. Az fark atsın da kendi cihazları değerlensin.
Bunları görende anasının karnından 120Hz ile doğdu zanneder. Elimdeki 15 Pro'da 60Hz ekran olsa gram bir şey değişmez kullanıcı deneyimi açısından.
1 ay öncesine kadar s24ü 30bin TL'ye kadar düşürdüler yani çok yüksek teklif vermelerini beklemek anlamsız olurdu zaten.Önce satış yapsın sonra farkını atar. 12 Pro ve 13'e S24'den daha fazla para veriyor Samsung kendi sitesinde. Az fark atsın da kendi cihazları değerlensin.
Bunları görende anasının karnından 120Hz ile doğdu zanneder. Elimdeki 15 Pro'da 60Hz ekran olsa gram bir şey değişmez kullanıcı deneyimi açısından.
Paranın hakkını alma taraftarı = fotoğrafta renkleri patlatmak, videoda keskinleştirme basmak, ön kamerada cilt tonlarını kafasına göre ayarlamak, gölgeleri gölgede bırakmamak için fotoğrafı soluklaştırmak.O kadar para verip 60hz ekrana okey oluyorsan apple almaya devam edebilirsin. Ben paramın hakkını alma taraftarıyım yapay zeka özellikleri bile fazlasıyla apple fark atmış durumda güncel teknolojileri zamanında veren samsung her zaman ilk tercih olacaktır. Apple eski ihtişamı yok bundan sonra apple savunmak sadece fanboyluk
iPhone 13'de 30K civarında zaten.1 ay öncesine kadar s24ü 30bin TL'ye kadar düşürdüler yani çok yüksek teklif vermelerini beklemek anlamsız olurdu zaten.
Kamerası bile eskisi gibi değil dxomark verilerinde zaten durum belli o yönden de savunmak yine yararsız apple artık geriye gidiyor.Paranın hakkını alma taraftarı = fotoğrafta renkleri patlatmak, videoda keskinleştirme basmak, ön kamerada cilt tonlarını kafasına göre ayarlamak, gölgeleri gölgede bırakmamak için fotoğrafı soluklaştırmak.
Herkesin bakış açısı farklı. Sana göre ekran önemli bana göre kamera.
Dxomark mı Dostum gözümle gördüğüme karşılık Dxomark'a mı güveneceğim. O zaman Xiaomi 12T'nin kamerası S21 Ultra'dan iyi mi demeliyiz :dKamerası bile eskisi gibi değil dxomark verilerinde zaten durum belli o yönden de savunmak yine yararsız apple artık geriye gidiyor.
Ha bu arada iPhone 16'nın Dxomark skoru S24 Ultra'dan da iyi.Kamerası bile eskisi gibi değil dxomark verilerinde zaten durum belli o yönden de savunmak yine yararsız apple artık geriye gidiyor.
Profesyonel kişiler tarafından incelenip puanlanıyor ve globalde değer gören bir site herkesin beğenisini farkli sizin gözünüze göre doğru olmuyorDxomark mı Dostum gözümle gördüğüme karşılık Dxomark'a mı güveneceğim. O zaman Xiaomi 12T'nin kamerası S21 Ultra'dan iyi mi demeliyiz :d
O zaman iPhone 16'nın kamerası S24 Ultra'dan iyiymiş. Teşekkürler tartışma bitti.Profesyonel kişiler tarafından incelenip puanlanıyor ve globalde değer gören bir site herkesin beğenisini farkli sizin gözünüze göre doğru olmuyor
S24 Ultra geçen senenin cihazı kıyaslama saçma olmuş s25 ultra ile bakarız sonucaDxomark mı Dostum gözümle gördüğüme karşılık Dxomark'a mı güveneceğim. O zaman Xiaomi 12T'nin kamerası S21 Ultra'dan iyi mi demeliyiz :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bu arada iPhone 16'nın Dxomark skoru S24 Ultra'dan da iyi.
sen o telefonla espor maçı yapmıyorsun günlük kullanım işteO kadar para verip 60hz ekrana okey oluyorsan apple almaya devam edebilirsin. Ben paramın hakkını alma taraftarıyım yapay zeka özellikleri bile fazlasıyla apple fark atmış durumda güncel teknolojileri zamanında veren samsung her zaman ilk tercih olacaktır. Apple eski ihtişamı yok bundan sonra apple savunmak sadece fanboyluk