S25 Telefonum İthalat kayıtlı

Tykg

80+
Reaksiyon skoru
57
cihazı n11 den aldım samsung garantisi interneti açtığım tarihte başladı fakat İthalat kayıtlı gözüküyor imalat olması lazım değilmi

e devlet üzerinden btk imei sorgulamasında kayıtsız cihaz yazmıyorsa sıkıntı yok. 2 çeşit kayıtlı cihaz olur biri distrübitör diğeri ithalatçı. Sizinkini herhangi bir x firması tr’ye getirmiş distribütör değil. Fark eder mi etmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
e devlet üzerinden btk imei sorgulamasında kayıtsız cihaz yazmıyorsa sıkıntı yok. 2 çeşit kayıtlı cihaz olur biri distrübitör diğeri ithalatçı. Sizinkini herhangi bir x firması tr’ye getirmiş distribütör değil. Fark eder mi etmez.
N11 den almıştım. bunları Samsungun kendisi kayıt ettirmiyormu
1751566860064.webp

N11 den almıştım. bunları Samsungun kendisi kayıt ettirmiyormu Alıntıyı görüntüle
Samsung kendisi kaydettirmiyor tabi distribütörleri var. Bu distribütör kayıtlı değil yani olay şu distribütörlük anlaşması olmayan xxx ithalat ihracat ltd şti veya a.ş. bunu ithal etmiş ve kaydettirmiş. S25te zaten imei çakma olmuyor.
Çok önceden n11den halama xiaomi almıştım böyle kayıtlı yazıyordu sonradan imei çakma çıktı tüketici hakem heyeti kararıyla iade ettim. O nedenle ben ithalatçı garantili ürün sevmiyorum telefonda. Ama senin aldığın telefon s25 yani imei çakılamadığından bir sıkıntı yok.

Samsung kendisi kaydettirmiyor tabi distribütörleri var. Bu distribütör kayıtlı değil yani olay şu distribütörlük anlaşması olmayan xxx ithalat ihracat ltd şti veya a.ş. bunu ithal etmiş ve kaydettirmiş. S25te zaten imei çakma olmuyor.
Çok önceden n11den halama xiaomi almıştım böyle kayıtlı yazıyordu sonradan imei çakma çıktı tüketici hakem heyeti kararıyla iade ettim. O nedenle ben ithalatçı garantili ürün sevmiyorum telefonda. Ama senin aldığın telefon s25 yani imei çakılamadığından bir sıkıntı yok.
Anladım hocam sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende normalde note 12 pro almıştım cihaz çin sürümü içindeki romda hindistan sürümü çıktı ve romuda fake romdu iade ettim bu s25 heryerde 45 44k dı n11 de sadece 40k dı ordan almıştım tepeiletişimden mağaza yorumları çok iyiydi firmada cidden baya ilgiliydi soru cevapları 1 sn de bakıyorlardı aldıktan 10 dk sonra kargoladılar. şuan hepsiburadada 40k düşmüş tekrardan Cihazda sıkıntı yok zaten Samsung garantiside gözüküyor telefonun

Son düzenleme:
ve birde amazondan aldıgım bir samsung cihazda ithalatçı kayıtlı çıkmıştı o değişiyor bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,889
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri