N11 den almıştım. bunları Samsungun kendisi kayıt ettirmiyormue devlet üzerinden btk imei sorgulamasında kayıtsız cihaz yazmıyorsa sıkıntı yok. 2 çeşit kayıtlı cihaz olur biri distrübitör diğeri ithalatçı. Sizinkini herhangi bir x firması tr’ye getirmiş distribütör değil. Fark eder mi etmez.
Samsung kendisi kaydettirmiyor tabi distribütörleri var. Bu distribütör kayıtlı değil yani olay şu distribütörlük anlaşması olmayan xxx ithalat ihracat ltd şti veya a.ş. bunu ithal etmiş ve kaydettirmiş. S25te zaten imei çakma olmuyor.N11 den almıştım. bunları Samsungun kendisi kayıt ettirmiyormu Alıntıyı görüntüle
Anladım hocam sağolunSamsung kendisi kaydettirmiyor tabi distribütörleri var. Bu distribütör kayıtlı değil yani olay şu distribütörlük anlaşması olmayan xxx ithalat ihracat ltd şti veya a.ş. bunu ithal etmiş ve kaydettirmiş. S25te zaten imei çakma olmuyor.
Çok önceden n11den halama xiaomi almıştım böyle kayıtlı yazıyordu sonradan imei çakma çıktı tüketici hakem heyeti kararıyla iade ettim. O nedenle ben ithalatçı garantili ürün sevmiyorum telefonda. Ama senin aldığın telefon s25 yani imei çakılamadığından bir sıkıntı yok.
ve birde amazondan aldıgım bir samsung cihazda ithalatçı kayıtlı çıkmıştı o değişiyor bazenSamsung kendisi kaydettirmiyor tabi distribütörleri var. Bu distribütör kayıtlı değil yani olay şu distribütörlük anlaşması olmayan xxx ithalat ihracat ltd şti veya a.ş. bunu ithal etmiş ve kaydettirmiş. S25te zaten imei çakma olmuyor.
Çok önceden n11den halama xiaomi almıştım böyle kayıtlı yazıyordu sonradan imei çakma çıktı tüketici hakem heyeti kararıyla iade ettim. O nedenle ben ithalatçı garantili ürün sevmiyorum telefonda. Ama senin aldığın telefon s25 yani imei çakılamadığından bir sıkıntı yok.