S25 Ultra almalı mıyım?

neden kötü olsun ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar hızlı etkiler mi ya yapmasınlar be
yok şakasına dedim niye kötü olsun bu arada her şey etkilenebilir hızlıca sonuçta samsung ai tarafına yöneliyor ssd'de parça bile sağlamayı bırakmış ekimden beri o yüzden fiyatları gördün ram ve ssd her şey olabilir bi anda yani yeni yıl falan bi de ekstra ekstra her şey

yok şakasına dedim niye kötü olsun bu arada her şey etkilenebilir hızlıca sonuçta samsung ai tarafına yöneliyor ssd'de parça bile sağlamayı bırakmış ekimden beri o yüzden fiyatları gördün ram ve ssd her şey olabilir bi anda yani yeni yıl falan bi de ekstra ekstra her şey
25u da almak istemiyorum 26u çok daha işime yarayacak :/

neden kötü olsun ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar hızlı etkiler mi ya yapmasınlar be
valla ben de strese girmemek için aldım ya çünkü baya dandik bi telefonla 2-3 ay idare edip bir de fiyatlar zıplarsa feci koyardı bana :D

ya ah o kenarlar sivri olmasa sdfg çekerdim direkt de 25 alalım napalım
yani ben de yuvarlak kenar daha çok seviyorum ama bi süre sonra ısındım buna, kendi havası var cidden o yüzden sorun yok şu anlık

valla ben de strese girmemek için aldım ya çünkü baya dandik bi telefonla 2-3 ay idare edip bir de fiyatlar zıplarsa feci koyardı bana :D
ben şu an s23teyim düz 128 gb model
hem kalem hem işlemci hem ekran hem pil hem kamera farkına ihtiyacım var

ben şu an s23teyim düz 128 gb model
hem kalem hem işlemci hem ekran hem pil hem kamera farkına ihtiyacım var
s26 ultra çıkışta minimum 100k+ olmayacak mı? fiyat farkına değecek yeni ne vaadedebilir emin değilim. s25 ultra şu anki haliyle seni ne kadar tatmin edecekse ona göre karar ver bence

s26 ultra çıkışta minimum 100k+ olmayacak mı? fiyat farkına değecek yeni ne vaadedebilir emin değilim. s25 ultra şu anki haliyle seni ne kadar tatmin edecekse ona göre karar ver bence
lansman indirimiyle öğrenci mağazasına düşünce falan 90-95k arası olur diye tahmin ediyorum beni tatmin edecek bir de 6 yıl boyunca telefon değişmeme gerek kalmayacak 6 olmasa bile 4 yıl değişmem sonra babama verebilirim
6 yıl sonra da kendi paramla alırım

o zaman piyasayı bir müddet izle ya, fiyatlar bir anda 2x falan yapmaz bence ramler gibi ama %20-30 civarı artabilir diye düşünüyorum. xiaomi ceo'su şimdiden fiyatların maliyetlerden dolayı bir miktar artacağını falan söylemiş, çıkış fiyatları da beklediğin gibi olmayabilir

lansman indirimiyle öğrenci mağazasına düşünce falan 90-95k arası olur diye tahmin ediyorum beni tatmin edecek bir de 6 yıl boyunca telefon değişmeme gerek kalmayacak 6 olmasa bile 4 yıl değişmem sonra babama verebilirim
6 yıl sonra da kendi paramla alırım
İndirim büyük ihtimalle kamu mağazasında olur oraya zorla sen. Bir de lansmana kayıt olanlara kod veriyorlar genelde, o kodu girerek alana ek hediyeler veriliyor onu da bilgi olarak vereyim.

yani ben de yuvarlak kenar daha çok seviyorum ama bi süre sonra ısındım buna, kendi havası var cidden o yüzden sorun yok şu anlık
kanka tamamen aynıyız feci koyar öyle bişi olursa şuan 76 civarında dün 73'dü tekrar 73'e düşmesini bekliyorum asla düşmez de artarsa o daha da çok koyar

s25u yerine s24u alınır. Ayrıca server kayıtlar açıldı.

70kyı samsunga yatırmak gereksiz hele s25u gibi s24udan pek farkı olmayan bir telefona.
S26u bekleyin ya da s24u alın. Veya yurt dışı s25u alın server kayıtlı.

s25u yerine s24u alınır. Ayrıca server kayıtlar açıldı.

70kyı samsunga yatırmak gereksiz hele s25u gibi s24udan pek farkı olmayan bir telefona.
S26u bekleyin ya da s24u alın. Veya yurt dışı s25u alın server kayıtlı.
knk zaten aldıktan sonra bi 4-5 yıl götürür o kadar uzun süre kullanacağım bir telefonda sivri kenar istemiyorum ekstra 17-18k vermek çok koymaz süreyi baz aldığımız da yurtdışı server kaydı olaylarını falan da hiç bilmiyorum yapan alan biri var mı forumdaki yardımcı olabilecek bilgilendirecek o konuda

knk zaten aldıktan sonra bi 4-5 yıl götürür o kadar uzun süre kullanacağım bir telefonda sivri kenar istemiyorum ekstra 17-18k vermek çok koymaz süreyi baz aldığımız da yurtdışı server kaydı olaylarını falan da hiç bilmiyorum yapan alan biri var mı forumdaki yardımcı olabilecek bilgilendirecek o konuda
4-5 yıl kullanacaksanız 70-80bin tl vermek çok mantıklı. 1-2 yıl içnide satacaksanız mantıksızdı.
İyi etmişsiniz hocam hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,170,186
Üyeler
185,847
Son üye
kaankrc55"
Geri