AEGON
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 953
İyi şu anda 5 saat ekran açık süreniz var %21 de şarzınız var yani 6 -7 saat gider normalTelefonu ikinci el olarak aldım pil sağlığı 100 devir 192 de. Gün içinde yaklaşık 11 saat mobil veri açık şekilde kullandım 7 saat civarıda wifi açıktı. Bu süreler s25 ultra için yeterli mi yoksa az mı gidiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Gayet iyi , mobil veri zaten fazladan şarj yiyor .Bu arada pil sağlığını ve deviri nerden baktınız acaba.Telefonu ikinci el olarak aldım pil sağlığı 100 devir 192 de. Gün içinde yaklaşık 11 saat mobil veri açık şekilde kullandım 7 saat civarıda wifi açıktı. Bu süreler s25 ultra için yeterli mi yoksa az mı gidiyor yardımcı olursanız sevinirim.
Bendede özükmüyor , cihazınız yurt dışımıBenimde benzer süreler normal bence. Bende pil sağlığı gözükmüyor bu arada orda nedensr
Evet yurtiçi olan var arkadaşta ondada yoktu. GaripBendede özükmüyor , cihazınız yurt dışımı
Developer modu açık olabilir belkiEvet yurtiçi olan var arkadaşta ondada yoktu. Garip
Developer modu açıktı belki hocam sizdeYurt içi hocam

Telefonu ikinci el olarak aldım pil sağlığı 100 devir 192 de. Gün içinde yaklaşık 11 saat mobil veri açık şekilde kullandım 7 saat civarıda wifi açıktı. Bu süreler s25 ultra için yeterli mi yoksa az mı gidiyor yardımcı olursanız sevinirim.