Mahmutosman
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaşlar 14 pro'dan geçiş yapmayı düşünüyorum sizce hangi cihaz mantıklı
Hocam var ama pert oldu tamir ettirmek yerine geçiş yapıcamElinde 14 Pro zaten varsa, hiç birisi.
ha o zaman başka hocam. geçen gün anneme 16pm aldık bende 15pm var pek bi farkı, göremedim ben de işlemci gücü falan belki. sen de geçtiğin zaman bi yabancılık hissetmezsin iphone kullanıcısı isen 16pm devam derimHocam var ama pert oldu tamir ettirmek yerine geçiş yapıcam
iphone daha iyi bir pil ömrü şaşırdım gerçekten.iOS'a alışıldıysa 16 Pro Max'e geçilebilir. Boyut farkı bulunuyor, daha iyi pil ömrü sunar 16 Pro Max ve boyutu sorun değilse geçilebilir.
Anladım, o zaman 16 pro maxHocam var ama pert oldu tamir ettirmek yerine geçiş yapıcam
Pro serisi bir cihaz kullanılıyor, kullanılan cihaz iPhone 14 Pro ve hangisine geçilir diye sorulmuş. Kullanılan cihazla 16 Pro Max karşılaştırılırsa veya Pro serisine karşı Pro Max serisi karşılaştırılırsa Pro Max serisi daha iyi pil ömrü sunacak. Boyut farkı bulunuyor diye yazılmış üstelik. Amaç fikir mi belirtmek yoksa muhalefet etmek mi? İlk cümle de 2. cümleyi destekliyor zaten.iphone daha iyi bir pil ömrü şaşırdım gerçekten.